Obiceiuri sănătoase cu TANITA

Obiceiuri sănătoase cu TANITA
Obțineți informații despre sănătatea dvs. și însușiți-vă obiceiuri sănătoase de durată cu tehnologia TANITA BIA - Analiză corporală japoneză de înaltă calitate pentru uz profesional și la domiciliu.

Despre TANITA
TANITA este fondatorul analizei prin impedanță bioelectrică (BIA) și primul care a introdus pe piață un așa-numit analizor de grăsime corporală. Continuând să inoveze și să se dezvolte, a devenit liderul mondial în domeniul monitorizării sănătății și singurul producător care lanseaza pe piata analizoare destinate atât profesioniștilor cât și utilizatorilor casnici.

"Lucrăm din greu în fiecare zi pentru a ne aduce contribuția la o lume mai sănătoasă și mai fericită. Dorim să motivăm oamenii să preia controlul asupra propriei sănătăți. Facem acest lucru prin tehnologii inovatoare, dezvoltarea de noi măsurători și produse inovatoare."


Ce face ca TANITA să fie specială?
  • Măsurători perspicace, inovatoare și unice, bazate pe tehnologie japoneză de înaltă calitate și fiabilitate. Dezvoltarea produselor se bazează acum pe o experiență de peste 70 de ani. 
     
  • A fost prima companie din lume care a oferit noi informații despre sănătate. A fost pionierul analizatorului de grăsime corporală, a dezvoltat noi măsurători unice și a pus tehnologia BIA la dispoziția tuturor. Indicele de sarcopenie, măsurarea calității mușchilor și determinarea vârstei metabolice, toate au fost dezvoltate de catre Tanita.
     
  • Tehnologia BIA a Tanita este accesibilă și utilizabilă de către toată lumea. De la copii la persoane de 80 de ani, de la alergători la înotători, de la cei slabi la cei musculoși și de la antrenori personali la medici.

TANITA contribuie în mod continuu la stilul de viață sănătos al fiecăruia, introducând mereu perspective inovatoare în materie de sănătate. Credem că aceste insight-uri le dau oamenilor posibilitatea de a face schimbări de durată în stilul de viață. Învățarea unui nou obicei durează în medie 66 de zile. Monitorizându-vă progresul în timp, rămâneți motivat să vă mențineți noul stil de viață, până când noile obiceiuri sunt cu adevărat noi și nu necesită niciun efort.

Consiliul consultativ medical
TANITA este considerată de comunitatea științifică drept standardul de aur în tehnologia BIA, iar Consiliul consultativ medical TANITA se asigură că Tanita rămâne în fruntea progreselor științifice. TANITA oferă în mod unic această tehnologie atât pentru uz profesional, cât și pentru uz casnic.

Suport clienti L-Vi: 9-16 (suport exclusiv pe adresa de mail)

0732.153.151 comenzi@linemed.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!