Micul este noul mare!

Micul este noul mare!
In acelasi an in care Thetford sarbatoreste cea de-a 50-a aniversare a Aqua Kem®, Thetford nu numai ca priveste inapoi la o istorie bogata a Aqua Kem®, ci intra si intr-o noua era a produselor Aqua Kem. Thetford introduce cu mandrie o gama noua de produse Aqua Kem Blue, un lichid de toaleta concentrat, puternic si eficient pentru rezervorul de reziduuri. Aceste produse noi vor fi disponibile in 2 variante: Aqua Kem® Blue Concentrate si Aqua Kem® Blue Lavender Concentrate
https://www.linemed.ro/toaleta-portabila-wc-mobil-porta-potti-thetford

Micul este noul mare! 

In acelasi an in care Thetford sarbatoreste cea de-a 50-a aniversare a Aqua Kem®, Thetford nu numai ca priveste inapoi la o istorie bogata a Aqua Kem®, ci intra si intr-o noua era a produselor Aqua Kem. Thetford introduce cu mandrie o gama noua de produse Aqua Kem Blue, un lichid de toaleta concentrat, puternic si eficient pentru rezervorul de reziduuri. Aceste produse noi vor fi disponibile in 2 variante: Aqua Kem® Blue Concentrate si Aqua Kem® Blue Lavender Concentrate. 

2½ ori mai concentrat 

O doza de 150 ml standard de la Aqua Kem Blue sau Aqua Kem Blue Lavender ofera eficienta de pana la 5 zile. Numai 60 ml de Aqua Kem Blue Concentrate sunt necesare pentru aceeasi perioada de utilizare. O sticla de 0,78 L de Aqua Kem Blue Concentrate ofera pana la 13 doze pentru 65 de zile de utilizare, la fel ca o sticla de 2 L de Aqua Kem Blue. Aceasta inseamna ca noua gama de produse concentrate va furniza mai multa putere pe picatura in comparatie cu originalul Aqua Kem Blue.   

Sticla cu un nou design

Dupa 50 de ani de Aqua Kem in sticla iconica Thetford, Thetford a proiectat si dezvoltat o noua sticla mica, convenabila, pastrand limbajul familiar de design Thetford, dar adaptata secolului 21. Aceasta sticla este special conceputa pentru a se potrivi perfect cu noua gama de produse concentrate. Cu aceasta noua sticla compacta veti obtine mai mult spatiu in depozitul dvs. si o greutate mai mica pentru a o purta cu dvs. Acest lucru va face viata mult mai usoara. 

Calitate imbunatatita pentru rezervorul de reziduuri

Comparand Aqua Kem Blue Concentrat cu originalul Aqua Kem Blue, mai multe aspecte ale produsului au fost imbunatatite semnificativ. Doua dintre schimbarile cheie sunt imbunatatirea lichefierii pentru golirea mai usoara a rezervoarelor si reducerea puternica a acumularii de gaz. Thetford a pastrat, de asemenea, caracteristici familiare din originalul Aqua Kem Blue, cum ar fi numarul de doze si arome parfumate universal. Performanta controlului mirosului produselor Aqua Kem Blue Concentrate se situeaza la acelasi nivel exceptional ca si gama originala de produse. 

Disponibil pentru dvs. 

Incepand cu ianuarie 2018 Aqua Kem Blue Concentrate si Aqua Kem Blue Lavender Concentrate vor fi disponibile pentru dvs.! Aceasta gama noua de produse va va oferi toate avantajele pe care le asteptati si veti oferi mai multa valoare pentru acelasi pret ca si gama noastra originala de produse Aqua Kem Blue. 

Suport clienti L-Vi: 9-16 (suport exclusiv pe adresa de mail)

0732.153.151 comenzi@linemed.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!