Comenzile primite miercuri 24 aprilie vor fi expediate joi. Pentru orice situatie ne puteti contacta pe adresa de mail.

De ce pe piata au aparut solutii Thetford mai concentrate?

De ce pe piata au aparut solutii Thetford mai concentrate?
Un lichid de toaleta concentrat este un pas logic. In ultimii ani am vazut produse, ambalaje si dozaje din ce in ce mai mici in gama de produse pentru spalare – curatare la domiciliu. Aceste produse concentrate sunt mai usoare in greutate si economisesc spatiu. De foarte multi ani, greutatea si spatiul reprezenta o problema pentru camperi.

“Creatorii” de produse Thetford au inceput sa dezvolte lichide de toaleta care ofera aceleasi rezultate ca produsul existent, dar folosind o doza mai mica. Si nu a fost atat de usor pe cat ati crede. De fapt, la fel ca in multe retete, este vorba despre gasirea unui echilibru corect intre diversele ingrediente familiare si cautarea de noi ingrediente care sa ofere ceva “in plus”. Dupa multe testari si cercetari a fost lansat un produs concentrat: Aqua Kem Blue Concentrated. Stoparea mirosurilor neplacute si reducerea acumularii de gaze au fost de fapt imbunatatite in comparatie cu Aqua Kem Blue. Si chiar lichefiaza deseurile mai bine pentru a va goli usor rezervorul. Intre timp au fost introduse mai multe produse concentrate, precum Aqua Kem Blue Lavanda Concentrated, Aqua Kem Green Concentrated si Aqua Rinse Concentrated.
 
solutii-concentrate-thetford-aqua-kem-blue-rinse-green

Mai putin spatiu si mai putina greutate
Un produs concentrat se potriveste unei sticle mai mici. Motiv suficient pentru a arunca o privire mai atenta asupra recipientului. Sticlele unghiulare iconice ale Thetford sunt foarte recunoscute. De aceea noile sticle pentru lichidele concentrate au un aspect robust si compact, sunt tot albe, au aceeasi “sapca colorata“ (dopul) si fasie transparenta pe lateral pentru a verifica continutul. Mai mult, sticla este mica si se apuca cu lejeritate. Recipientul cel mai greu, care cantarea peste 2 kg, a fost inlocuit cu aceasta sticla puternica de 800 de grame.
Mai putin bagaj, mai mult spatiu si mai putina greutate in rulota sau autovehicul!

Sticla este mai mica si mai usoara, dar solutia este eficienta pe aceeasi perioada. Exista la fel de multe doze intr-o sticla mica de substanta concentrata ca in sticla mare obisnuita. Etichetele produselor Thetford arata numarul de doze din fiecare sticla, oferind o comparatie usoara intre produsele concentrate si cele obisnuite.

aqua-kem-blue-concentrat

Dozarea este usoara!
Lichidul concentrat ofera un alt avantaj major. Folosind un produs lichid, controlati cantitatea pe care o utilizati. Acesta este un mare avantaj pentru ca va puteti adapta doza la temperatura mediului. In zilele mai tropicale, pur si simplu dozati un pic mai mult. Bucurandu-va de cateva zile reci, puteti doza mai putin. Sau intr-o scurta calatorie de 1 sau 2 zile, puteti ajusta doza. Depinde de voi.

Apropo, stiai ca poti folosi si capacul rezervorului de deseuri ca o cupa de masurare? Are o indicatie de dozare cu o banda si numere (pe interiorul sau in exteriorul capacului) ce serveste drept ghid. Puteti utiliza, de asemenea, banda transparenta de pe lateralul sticlelor ca indicatie pentru cat de mult lichid trebuie utilizat.

dozare-solutii-thetford-concentrate

Dozeaza mai putin
Un produs concentrat inseamna pur si simplu un mai putin produs necesar pentru a obtine acelasi rezultat. Pentru a permite aditivilor nostri sa isi faca treaba, adaugati 2 – 3 litri de apa in rezervorul de deseuri pentru a pregati toaleta pentru utilizare. Diluarea sau dizolvarea aditivului cu apa face ca amestecul sa fie gata de utilizare. Apa adaugata asigura o adancime suficienta de fluid pentru primele deseuri care intra in rezervor.
Amestecul gata de utilizare trebuie sa acopere deseurile pe cat posibil pentru a se asigura ca aditivii isi fac treaba oriunde.

Fosa septica in siguranta
Atat Aqua Kem Green Concentrated, cat si Aqua Rinse Concentrated sunt produse ce se pot folosi in conditii de siguranta in fosa septica.
Aqua Kem Green Concentrated a fost recent unul dintre “subiectii la un test” organizat de una dintre cele mai importante reviste europene RV si a fost premiat drept castigatorul testului. Comparativ cu celelalte produse ecologice, Aqua Kem Green Concentrated asigura un control puternic al mirosului pentru mai mult de 4 zile, miroase frumos si are o eficienta buna in ceea ce priveste lichefierea deseurilor.
Thetford_Aqua_Kem_Green_Concentrated_solutie-Thetford

De 3 ori mai mult pe transport
Un avantaj al unui produs concentrat este sticla mai mica. De acest aspect nu beneficiaza doar utilizatorul, ci si mediul. Pur si simplu necesita mai putin material de ambalare atat in ceea ce priveste sticla de plastic, cat si cutia de carton. Un palet poate acum transporta de 2-3 ori mai mult: de la 288 sticle de Aqua Kem Blue de 2L la 864 sticle de Aqua Kem Blue Concentrated. Aceasta are ca rezultat mai putine miscari logistice In Europa, implicit mai putina poluare!
prieteni-toaleta-portabila-thetford

Suport clienti L-Vi: 9-16 (suport exclusiv pe adresa de mail)

0732.153.151 comenzi@linemed.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!