Brita Set 12 cartuse (Filtre / Rezerve) BRITA MAXTRA+ (formula noua) pentru cana filtranta de apa

4 Review-uri
349 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: 2112 Ai nevoie de ajutor? 0732.153.151
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Video (5)
 • Review-uri (4)

Set cartuse (Filtre) BRITA Maxtra+ pentru cana filtranta de apa

Pachet cu 12 filtre

 

Setul de 12 buc poate fi alcatuit din pachete mai mici (din seturi de 3, 4 sau 6 buc). Poza produsului de 12 filtre este doar ilustrativa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

set-Filtre-BRITA-Maxtra-plus-cana-filtranta-apa-3buc-linemed

set-Filtre-BRITA-Maxtra-plus-cana-filtranta-apa-3buc-compatibilitate

filtre-BRITA-Maxtra-plus-cana-filtranta-apa-3buc-certificari

 

 

 

filtre-BRITA-Maxtra-plus-cana-filtranta-apa-3buc-tehnologie

set-Filtre-BRITA-Maxtra-plus-cana-filtranta-apa-3buc-caracteristici

Avantajele cartusului Brita

 • Se potrivește tuturor canilor filtrante si fierbatoarelor cu cartuse BRITA Maxtra
 • Sita mai fina cu 25% și perle de microcarbon reduc clorul și impuritățile pentru îmbunătățirea gustului și aspectului alimentelor și băuturilor
 • Perlele cu schimb de ioni reduc calcarul și metalele pentru o degustare mai bună a ceaiului, a cafelei și reduc depunerile pe aparatele de uz casnic
 • Cartuș 100% reciclabil

Inlocuirea cartusului filtrant MAXTRA+

Pentru obtinerea unor rezultate optime de fiecare data, recomandam inlocuirea cartusului MAXTRA+  la fiecare 4 saptamani sau la 150 l de apa filtrata. Dupa expirarea termenului recomandat, detasati capacul canii filtrante, scoateti palnia cu grija, apoi, cuprinzand de o parte si de alta cartusul, trageti-l in sus.
Noua forma ergonomica a cartuselor MAXTRA+ permite inlaturarea si inlocuirea lor cu usurinta.

caracteristici-Filtru-BRITA-Maxtra+

 

Comparativ cu versiunile anterioare ale cartuselor BRITA, MAXTRA+ dispune de o sita de filtrare cu 25% mai fina si mai eficienta si de o suprafata totala de filtrare cu 30% mai mare; apa de la robinet va fi trecuta in prima faza printr-o sita mai mare pentru o prima purificare, retinand mai intai particulele grosiere, iar la final va fi filtrata din nou, trecand printr-o sita mult mai fina.

Noua formula a particulelor de carbune activ "Micro Carbon", mai mici si mai rotunde decat cele folosite anterior, inlatura mai eficient si mai rapid impuritatile organice care afecteaza gustul si mirosul. In acelasi timp, rasina de schimbare de ioni  elimina calcarul si reduce rapid metalele precum cuprul si plumbul. Rezultatele performante ale canilor BRITA si gustul impecabil al apei filtrate se datoreaza in principal acestor particule.

Carbunele activ, obtinut din coaja de nuca de cocos, acum prezent sub o forma si mai compacta decat in versiunile anterioare ale cartuselor de filtrare, poate filtra mai eficient o cantitate mai mare de apa. Micro-porii particulelor de carbune capteaza substantele nedorite, facand fata chiar si in lupta contra pesticidelor.

set-filtre-BRITA-Maxtra-plus-linemed

set-filtre-BRITA-Maxtra-plus-mod-utilizare

set-filtre-BRITA-Maxtra-plus-compatibilitate-cani-filtrante

Dovada eficientei cartuselor MAXTRA+?
Intreg procesul de filtrare, cat si calitatea produselor BRITA sunt testate atat in laboratoarele proprii, cat si de organizatii precum faimoasa TÜV SÜD, care a atestat faptul ca produsele BRITA corespund normelor europene din industria alimentara.
Utilizarea cartuselor MAXTRA+ este recomandata chiar si de Academia Britanica de Ceai, fiind dovedit faptul ca aroma ceiului si a cafelei preparate cu apa filtrata cu MAXTRA+ este intensificata.


Cum se desfasoara, efectiv, procesul de purificare a apei?
Simplu! Printr-un proces relativ rapid (in aprox. 1 minut), dar deloc superficial, care pare floare la ureche datorita celor 4 componente de baza ale cartusului MAXTRA+.

 • 1. Cea dintai sita opreste patrunderea impuritatilor;
 • 2. Particulele "Micro Carbon" rezultate din nuca de cocos elimina clorul si alte substante organice care pot afecta gustul si mirosul bauturii;
 • 3. Rasina de schimbare de ioni  retine metalele si impiedica depunerea calcarului.
 • 4. Apa este trecuta, pentru o ultima filtrare, printr-o sita mai fina ce retine chiar si cele mai fine particule nedorite.
 • 5. Apa este gata sa fie consumata!


Cum pregătesc filtrul MAXTRA+ pentru utilizare?

 • Umple cu apă un vas sau o carafă.
 • Scufundă filtrul în apă și agită-l stânga-dreapta pentru aproximativ 1 minut. Așa te asiguri că elimini tot aerul dintre granulele filtrante.
 • Montează filtrul în carafa BRITA.
 • Filtrează, apoi aruncă primii 2 litri de apă.
 • Gata! Filtrul tău poate fi folosit.

 

Tehnologii

Filtrul MAXTRA + cu tehnologia MicroFlow reduce impuritățile, cum ar fi clorul, calcarul, plumbul și cuprul din apa de la robinet, îmbunătățind considerabil gustul și aspectul băuturilor dvs. calde și reci. MAXTRA + ofera o alternativă economică la apa îmbuteliată. Mai mult, cartușele sunt 100% reciclabile.

 

Peste 40 de ani de experienţă reprezintă o garanţie a calităţii
De peste 40 de ani, BRITA a susţinut inovaţia constantă şi cea mai bună calitate în dezvoltarea soluţiilor de filtrare a apei. Pentru a justifica cerinţele privind calitatea superioară, la BRITA există controale severe de calitate, interne şi externe. Organizaţia independentă şi renumită TÜV SÜD controlează în mod regulat calitatea consecventă a filtrelor şi cartuşelor de apă de uz casnic. TÜV SÜD certifică conformitatea filtrelor de apă BRITA şi a cartuşelor MAXTRA cu normele din industria alimentară şi legislaţia germană şi europeană.

 

Cartuşul filtrant BRITA Maxtra, cu tehnologia unică de filtrare Maxtra în 4 paşi, reduce şi alte substanţe, cum ar fi clorul, care afectează gustul şi mirosul apei de la robinetul dumneavoastră, reduce unele metale grele (cupru, plumb) precum şi unele pesticide. Sunt reduse de asemenea impurităţile organice. Rezultatul este o apă mai curată, mai limpede şi cu un gust deosebit pentru băut, prepararea băuturilor calde sau reci şi a unor mîncăruri delicioase. De asemenea veţi avea mult mai puţine depuneri de calcar pe aparatele dumneavoastră electrocasnice.

Renuntati la apa la bidon, care este costisitoare si polueaza mediul.Cafeaua si ceaiul vor avea acum un gust deosebit. Prelungeste durata de viata a aparatelor electrocasnice prin prevenirea formarii depunerilor de calcar.

filtru-maxtra-cana-Brita-Marella-XL

apa-filtrata-nefiltrata

 

De ce este mai bun gustul ceaiului, cafelei şi băuturilor preparate cu apă filtrată?
Apa este un foarte bun solvent natural şi ajută la punerea în valoare a aromei cafelei şi ceaiului. Prezenţa şi mărimea durităţii temporare (calcar) în apă afectează solubilitatea substanţelor aromatice, de exemplu în cazul ceaiului şi cafelei. Cu cît cantitatea de calcar din apă este mai mare, cu atît capacitatea de dizolvare este mai mică. În cazul apei de băut cu un conţinut scăzut de calcar, aroma ceaiului şi cafelei este mai puternică, lucru valabil şi în cazul mîncării gătite.

Cum funcţionează cartuşul filtrant Maxtra?
Cartuşul Maxtra conţine o combinaţie de răşină schimbătoare de ioni şi cărbune active. Procesul de filtrare se realizează în 4 paşi:
Pasul 1: Prefiltrare intensivă:
Apa curge printr-un filtru sită fin.
Pasul 2: Filtrare cu schimbare de ioni:
Răşina schimbătoare de ioni reduce calcarul (duritatea carbonată) şi unele metale grele (cum ar fi plumbul şi cuprul).
Pasul 3: Filtrare cu cărbune activ:
Cărbunele activ reduce semnificativ substanţele care afectează mirosul şi gustul apei, cum ar fi clorul şi impurităţile organice, precum şi unele pesticide.
Pasul 4: Filtrare finală intensivă:
Filtrul sită fin special reţine mixtura de particule.

filtru-BRITA-Maxtra-plus-linemed

Cărbunele absoarbe clorul, pesticidele şi poluanţii organici, îmbunătăţeşte gustul şi elimină mirosurile şi culoarea. Cărbunele conţine de asemenea un inhibitor care previne înmulţirea bacteriilor. Răşina schimbătoare de ioni înlătură duritatea temporară care provoacă depuneri de calcar şi reduce semnificativ nivelul metalelor, cuprul şi plumbul.

Ce se filtrează?
Cărbunele absoarbe clorul, pesticidele şi poluanţii organici, îmbunătăţeşte gustul şi elimină mirosurile şi culoarea. Cărbunele conţine de asemenea un inhibitor care previne înmulţirea bacteriilor. Răşina schimbătoare de ioni înlătură duritatea temporară care provoacă depuneri de calcar şi reduce semnificativ nivelul metalelor, cuprul şi plumbul.

Cît timp durează filtrarea?
Procesul de filtrare în cei 4 paşi durează aproximativ un minut.

Cît de des trebuie să schimb cartuşul filtrant Maxtra?
Calitatea apei variază considerabil de la un loc la altul şi chiar de la o zi la alta în acelaşi loc. Acest lucru afectează durata de viaţă a cartuşului. Pentru a fi sigur că sistemul dumneavoastră BRITA funcţionează întotdeauna bine, vă recomandăm să schimbaţi cartuşul regulat, cel puţin o dată la fiecare 4 săptămîni. Cănile filtrante BRITA sunt echipate fie cu un dispozitiv electronic “Memo” fie cu unul mecanic “Calendar” pentru a vă indica data la care cartuşul ar trebui schimbat.

 

MAXTRA este soluţia pentru apă filtrată
BRITA – mai curată, mai limpede, cu gust minunat
Tehnologia de filtrare MAXTRA

 • Reduce calcarul şi substanţele, de ex. clorul, care afectează gustul şi aroma.
 • Reduce conţinutul de metale precum plumbul şi cuprul, care pot fi prezente în apa dvs. din cauza conductelor din locuinţă, pentru a vă proteja sănătatea.

Este posibil ca agenţii de contaminare sau alte substanţe, care au fost eliminate sau a căror cantitate a fost redusă de acest sistem de tratare a apei, să nu fie prezenţi în apa dvs.

 

Durata de viaţă a cartuşului MAXTRA
Durata de viaţă a cartuşului MAXTRA depinde de calitatea locală a apei, precum duritatea apei.
Pe baza reducerii clorului şi a impurităţilor organice, cartuşul MAXTRA va filtra aproximativ 150 de litri.
Pentru a asigura performanţe optime, cartuşul MAXTRA trebuie schimbat la patru săptămâni. Pentru a vă reaminti despre următorul schimb de cartuş, cana dvs. filtrantă BRITA este echipată cu un indicator de schimbare a cartuşului.Filtre-brita-Maxtra-linemed-apa-gust-autentic

Filtre-brita-Maxtra-linemed-reduce-impuritati-rugina-pesticide-microplastic

Filtre-brita-Maxtra-linemed-cafea-aromata

Filtre-brita-Maxtra-linemed-ceai-gust-autentic

Filtre-brita-Maxtra-linemed-ceai--cu-gust-autentic

Filtre-brita-Maxtra-linemed-previne-depuneri-de-calcar

Filtre-brita-Maxtra-linemed-scapa-de-carat-sticle

Filtre-brita-Maxtra-linemed-mediu-inconjurator

filtre-BRITA-Maxtra-cana-filtranta-apa-carbon-activ-linemed

filtre-BRITA-Maxtra-cana-filtranta-filtrare-sita-fina-linemed

filtre-BRITA-Maxtra-cana-filtranta-particule-schimbatoare-ioni-linemed
cana-Brita
Cana Brita-elemaris

 

 

Produsele au fost testate si avizate corespunzator exigentelor Directivelor Europene.

Nu filtrati decat apa potabila cu temperatura intre 1-50oC.

Pentru performanta maxima schimbati cartusul in fiecare luna.

Producator: Brita

Set cartuse (Filtre) BRITA Maxtra+ pentru cana filtranta de apa Pachet cu 12 filtre

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Alexandra,

Calitate si pret bun. va mutumesc pentru livrarea rapida

Raspunde

A fost util acest review?

Alin F!,

Pret f bun si varietate de seturi!

Raspunde

A fost util acest review?

ovidiu gil,

Deci: setul cu 12 cartuse 355 lei. Setul cu 4 cartuse 109 lei. Parca nu iese socoteala! RASPUNS: Setul de 3 cartuse costa in acest moment 109 RON, setul de 4 cartuse este de fapt 3+1 gratuit, tot la 109 RON. Prin urmare merita sa achitionati acest set de 3 + 1 cat timp exista oferta.

Raspunde

A fost util acest review?

Vladimir,

Pachet cu pret bun, filtrele le cunosc

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti L-Vi: 9-16 (suport exclusiv pe adresa de mail)

0732.153.151 comenzi@linemed.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!