Producători
 
Coşul meu
0 obiecte
 
 • Analizoare corporale

 • Aparate aerosoli

 • Tensiometre Digitale

 • Filtre Brita Maxtra+

 • Toalete portabile PortaPotti Thetford

UMIDIFICATOR DE AER CU ULTRASUNETE, FILTRU APA, IONIZARE, PROGRAMARE, Termo-higrometru, 5,6 Litri - PM-18

UMIDIFICATOR DE AER CU ULTRASUNETE, FILTRU APA, IONIZARE, PROGRAMARE, Termo-higrometru, 5,6 Litri - PM-18
Click pentru mărire
Preţ: 399 RON
Stoc: in stoc
Model: PM-18
Producător: Perfect Medical
Rating Mediu: 5 din 5 Stele!

UMIDIFICATOR DE AER CU ULTRASUNETE, FILTRU APA, IONIZARE, PROGRAMARE, Termo-higrometru, 5,6 Litri - PM-18Umidificator cu ultrasunete garantează un nivel de umiditate în aer corect oferind asistenţă imediată aparatului respirator, atât pentru copii cât şi pentru adulţi. Respiraţia furnizează aer oxigenat plămânilor eliminând gazele reziduale, cum ar fi dioxidul de carbon. Pentru a asigura funcţionarea corespunzătoare a aparatului respirator, este foarte important să rămâneţi cât mai mult posibil într-un mediu sănătos.
Umidificatorul creează condiţiile optime pentru un somn liniştit noaptea. Se ştie faptul că somnul este mecanismul esenţial care permite creierului şi corpului nostru să functioneze corespunzător. Acesta este un antidot împotriva stresului cotidian, cât şi o ocazie de a permite creierului să se  odihnească mărind astfel vigoarea corpului. Pentru a îmbunătăţi calitatea somnului, este important să încercaţi să vă relaxaţi făcând o baie caldă, să ascultaţi muzică sau să citiţi o carte. Verificati ca nivelul umidităţii din aer să fie corespunzător pentru a evita congestiile nazale sau obturaţiile.

Mulţumită unui oscilator de înaltă frecvenţă, umidificatorul cu ultrasunete împarte apa în particule foarte mici, cu un diametru de 1-5μm. Sistemul de ventilare eliberează apoi aceste particule în mediu pentru a permite astfel restabilirea umidităţii corecte în cameră sau în mediul în care este utilizat. Produsul este dotat cu un rezervor încăpător de 5.8 L ce garantează funcţionarea şi umidificarea camerei pe întreaga durată a nopţii.
Produsul are un consum foarte scăzut de energie (un procent cu 85-90% mai mic în comparaţie cu un umidificator cu aburi obişnuit).

Control automat al nivelului de umiditate,
Protectie in momentul lipsei de apa.

Acest umidificator cu abur rece foloseste tehnologia cu ultrasunete si purifica aerul in mod natural, emitand ioni negativi si asigura nivelulul optim de umiditate in camera prin pulverizarea apei. Rezervorul de apa cu o capacitate de 5.8 litri.

Dotat cu senzor de siguranta, produsul se opreste automat atunci cand se consuma apa din rezervor.

Umidificatorul emite abur rece si este ideal pentru dormitor, camera copiilor, living sau birou.
Tehnologia cu ultrasunete face ca acesta să nu emită sunete. Nivelul optim de umiditate este de la 30 la 50 %.

Avantaje

 • Functionare cu ultrasunete: silentioasa
 • Filtru de apa: pentru a preveni depunerile de calcar
 • Functie ionizare: rol de purificare
 • Functie programare: Umidificatorul poate fi programat
 • Termohigrometru: afiseaza temperatura si umiditatea din camera (in modul standby)
 • Capapcitate mare: Rezervor de 5.6 L ce asigura o functionare de durata
 • Suprafata indicata: 25mp

 

CUM FUNCŢIONEAZĂ IONIZATORUL
Aerul pe care îl respirăm este încărcat cu energie electrică, prin urmare este bogat în ioni pozitivi (+) şi negativi (-). Starea noastră de bine este întreţinută de echilibrul perfect între aceştia.
Multe dispozitive din casă (computer, aparate de aer condiţionat, unele electrocasnice şi de asemenea fumul de ţigară şi o ventilaţie insuficientă) provoacă o creştere a numărului de ioni pozitivi şi prin urmare generează un dezechilibru (mai mulţi ioni pozitivi decât negativi în aer).
Funcţia ionizatorilor este aceea de a umple aerul cu ioni negativi (particule încărcate cu o sarcină electrică negativă), pentru a restabili echilibrul pierdut.
Aceste particule se prind de orice impuritate prezentă în aer, deoarece toate particulele cum ar fi bacteriile, praful, fumul, etc. au încărcătură pozitivă şi le neutralizează, făcându-le să cadă.
Cercetările în domeniul medical au demonstrat efectele pozitive ale ionilor negativi asupra sănătăţii psihice şi fizice a persoanelor atât prin beneficiul adus aparatului respirator cât şi prin efectul antistres al aerului pur.
Din acest motiv, utilizarea ionizatorilor este din ce în ce mai răspândită, atât la nivel casnic, în special pentru sănătatea copilului, cât şi în spitale, în sălile de sport şi în alte locuri publice.

Nivel corect de umiditate

Ce este umiditatea relativa mai exact? Umiditatea relativa este procentajul vaporului de apa actual si a apei saturate in aceleasi conditii de temperatura si spatiu. In mod normal noi le notam cu %RH , de exemplu 45%RH. Aerul atmosferic totdeauna contine vapori de apa, procentajul lor depinde de conditiile meteorologice. Cu cat temperatura este mai ridicata cu atat aerul pastreaza vaporii de apa. Prin urmare folosim conceptul de ,,umiditate relativa”. Atunci cand aerul rece este incalzit pana la temperatura de confort in timpul iernii, procentajul relativ al vaporilor de apa va scadea ceea ce inseamna ca umiditatea relativa va scadea. Pentru a mentine un mediu confortabil si sanatos acasa, avem nevoie de un adaos artificial de apa in aerul incaperii – aceasta este umidificarea aerului.
Umiditatea relativa ideala se niveleaza in situatii diferite:

 • Cel mai confortabil RH pentru fiintele umane 45-65%RH
 • RH ideal pentru scopuri profilactice si curatorii 40-55%RH
 • Aparate telefonice si computere 45-60%RH
 • Instrumente muzicale si mobilier 40-60%RH
 • Muzee si galerii de arta sau librarii 40-60%RH

 

Informatii tehnice

 • Debit standard: 300ml/H                           
 • Volumul recipientului de apa: 5.6 Litri       
 • Nivel de zgomot: < 35 dB (A)                   
 • Frecventa: 60Hz                                  
 • Puterea nominala: 30W                      

umidificator-cu-ultrasunete-filtr-apa-ionizare-perfect-medical

Producator: Perfect Medical

Garantie: 2 ani

 

UMIDIFICATOR DE AER CU ULTRASUNETE, FILTRU APA, IONIZARE, PROGRAMARE, 5,6 Litri - PM-18

Scrieţi comentariul
Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

UMIDIFICATOR DE AER CU ULTRASUNETE, FILTRU APA, IONIZARE, PROGRAMARE, Termo-higrometru, 5,6 Litri - PM-18
Click pentru mărire
Inchide definitiv Advert Special Offer