Producători
 
Coşul meu
0 obiecte
 
  • Analizoare corporale

  • Aparate aerosoli

  • Tensiometre Digitale

  • Filtre Brita Maxtra+

  • Toalete portabile PortaPotti Thetford

Termeni si conditii

Site-ul www.LineMed.ro (denumit in continuare si LineMed, "vanzator" sau "noi") este creat si administrat de S.C. MAIESTRIE GRUP S.R.L.
CUI  RO22923805
J40/23403/13.12.2007
Cont'ROL: RO50INGB0000999900841389
Email de contact: office@linemed.ro
Adresa corespondenta: Str. Mircea Vulcanescu 66, sector 1, Bucuresti.INTRODUCERE
Inregistrarea unui cont de acces, accesarea, vizitarea si utilizarea efectiva a site-ului www.LineMed.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.
Orice activitate de utilizare ulterioara a serviciilor, precedata de bifarea casutei "Am citit si declar ca sunt de acord cu Termeni si conditii", se presupune a fi echivalenta cu consimtamantul dumneavoastra expres ca acceptati si veti respecta, in integralitate, prezentul acord si orice document aditional la care acesta face referire.
Termeni si conditii se pot modifica in timp fara notificare prealabila. Va rugam sa verificati periodic aceasta rubrica pentru a fi la curent cu toate modificarile termenilor si conditiilor LineMed.
Inainte de a trece la utilizarea efectiva a site-ului LineMed.ro, in cursul procedurii de inregistrare a unui cont de acces sau ulterior autentificarii contului de acces in site, va recomandam sa consultati continutul sectiunilor “Termeni si Conditii”, “Garantii / Puncte service“ si “Plata si Livrare” pentru a fi la curent cu eventualele modificari survenite.
Orice alte conditii impuse de catre utilizatorul site-ului isi produc efectul sub rezerva confirmarii scrise a acestora din partea LineMed. Daca in situatiile anterioare au fost acceptate abateri de la conditiile de vanzare / livrare, acestea sunt considerate exceptii si nu sunt aplicabile in cazul unei noi tranzactii.CONTUL DE MEMBRU, PAROLA SI SECURITATEA DATELOR
Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul va utiliza un cont si o parola unice pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, din orice motive, LineMed nu isi asuma nici o responsabilitate fata de eventualele consecinte.
Utilizatorul trebuie sa anunte LineMed de indata ce a constatat sau suspectat o utilizare neautorizata a contului sau.  LineMed a luat toate masurile care ii stau la dispozitie pentru a asigura securitatea portalului si a informatiilor de pe acesta. Totusi, securitatea portalului nu poate fi garantata in procent de 100%, motiv pentru care LineMed nu isi asuma nici o responsabilitate in acest sens.


LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU PRODUSE SI SERVICII
Contractul la distanta
Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.
Comanda plasata on-line de catre Cumparator va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator (printr-o notificare catre client cum ca s-au expediat produsele aferente comenzii, moment in care se emite si factura fiscala).
Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:
1. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
2. Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;
3. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului zero/Lei)
Acest moment marcheaza incheierea contractului de Vanzare -Cumparare.


OBLIGATII SI RESPONSABILITATI
La utilizarea serviciilor oferite de LineMed, sunteti obligati sa:
• furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului;
• mentineti si innoiti datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.
Daca furnizati informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, LineMed are dreptul sa suspende sau sa blocheze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.
In cazul in care exista suspiciunea ca informatiile furnizate nu sunt reale, ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la serviciile de pe portal. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea contului si a tuturor informatiilor pe care acesta le contine, si interzicerea accesului pe site pe o perioada nelimitata.
Orice utilizator al site-ului poate trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura site-ului, si poate adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata si care nu contin virusi.  Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate.
LineMed isi rezerva dreptul de a indeparta informatiile abuzive sau ilegale, cu continut tendentios sau calomnios, care nu respecta regulile unui limbaj civilizat, publicate pe portal de catre utilizatori, fara a acorda nici un fel de explicatii pentru aceastea.
LineMed nu garanteaza caracterul complet al informatiilor publicate de catre utilizatori si nu gireaza in nici un fel parerile exprimate de catre utilizatori.
Utilizatorul isi asuma intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe portal.CONTINUT SITE. LIMITAREA RASPUNDERII
Se depun eforturi in vederea asigurarii acuratetii informatiilor publicate pe site, insa LineMed nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a informatiilor furnizate (ca sunt corecte, complete si la zi, inclusiv disponibilitatea produselor prezentate in site), a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate.
Este posibil ca specificatiile sau pretul produselor sa fie modificate de catre producator fara preaviz sau sa contina erori de operare. In cazul in care se descopera / ne este semnalata o astfel de eroare / neconcordanta, o vom remedia in cel mai scurt timp posibil.
LineMed nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta, pentru pierderea unor oportunitati de afaceri etc suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de LineMed.
Parti ale continutului inclus in LineMed pot fi furnizate de terte parti cu care LineMed are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, pe site-ul LineMed pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terti. LineMed nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terti.
LineMed, afiliatii si furnizorii de informatie catre LineMed nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat, din cauze care nu depind de vointa LineMed. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la LineMed, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele LineMed, erorile de operare, defectiunilor tehnice aparute la server, greva, etc.
LineMed nu garanteaza ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe Linemed.ro sau in orice alta forma nu contin virusi sau secvente de cod cu proprietati distructive sau ca utilizarea site-lui este lipsita de riscuri.

Utilizatorii vor folosi pe propria raspundere informatiile existente pe site, iar LineMed nu poate fi facut raspunzator de daune cauzate de folosirea acestor informatii de catre utilizatori.

Ofertele prezente pe site reprezinta informatii cadru care nu obliga din punct de vedere legal. Toate intelegerile au efect juridic numai dupa confirmarea scrisa din partea LineMed.

Fotografiiile au caracter informativ.

Toate promotiile si preturile afisate pe site sunt valabile in limita stocului.MODIFICARI ADUSE SITE-ULUI
LineMed.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni din continutului sau.
Preturile si caracteristicile produselor pot fi modificate de catre producator sau de catre administratorul siteului fara preaviz.PRETURI. COSTURI DE TRANSPORT
Preturile sunt exprimate in RON si includ TVA-ul, dar exclud cheltuielile cu livrarea si asigurarea produselor. Aceste cheltuieli sunt suplimentare si sunt suportate de Beneficiar daca nu se mentioneaza altfel.
Daca nu este stipulat altfel, costul de transport variaza in functie de caracteristicile comenzii (volum, greutate, valoare, destinatie, metoda de plata), iar valoarea exacta va fi comunicata Beneficiarului prin telefon / e-mail, dupa confirmarea comenzii.
Preturile si caracteristicile produselor pot fi modificate de catre producator sau de catre administratorul siteului fara preaviz. 


LIVRARE
Perioada de livrare este respectata daca pana la expirarea acesteia produsele au parasit depozitul.
Daca livrarea produselor a fost intarziata din vina noastra, Beneficiarul poate sa anuleze comanda dupa ce ne-a acordat un termen rezonabil in scris si acesta a trecut fara ca produsele sa fi fost livrate.
Cazurile de forta majora ne confera dreptul de a prelungi termenul de livrare cu perioada cat a durat impedimentul plus o perioada corespunzatoare pentru pregatire. Forta majora se refera la greva, la blocaje sau circumstante imprevizibile cum ar fi de exemplu tulburarile de activitate, dar si lipsa mijloacelor de transport precum si lipsuri de materie prima si energie care nu se datoreaza LineMed si care fac imposibila livrarea in timp util in ciuda tuturor eforturilor.
Cele de mai sus se aplica si cazul in care impedimentele apar la unul dintre furnizorii nostri. Beneficiarul va fi notificat de indata cu privire la aparitia unui caz de forta majora, asa cum a fost descris mai sus.

REZERVA DREPTULUI DE PROPRIETATE
LineMed are drept de proprietate asupra produsului / produselor furnizate pana la plata integrala a tuturor creantelor care ii revin.TRANSFERUL RISCULUI
Din momentul ridicarii coletului de catre firma de curierat, riscul se transfera asupra Beneficiarului.TRANSPORT
In lipsa altor indicatii, ramane la latitudinea LineMed stabilirea tipului de transport si a rutei pentru garantarea celui mai rapid si ieftin transport.FRAUDA
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.LineMed.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva celor ce au incercat sau au realizat acest fapt. In cazul inregistrarii oricarui fel de prejudicii de pe urma unor asemenea actiuni, LineMed isi rezerva dreptul de a si le recupera in instanta.


LEGEA APLICABILA SI JURISDICTIE
Orice litigiu aparut intre Beneficiar si LineMed va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti.
Sunteti de acord sa exonerati de raspundere LineMed pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.
Indiferent de cauza, nevalidarea uneia dintre clauzele mai sus mentionate nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Inchide definitiv Advert Special Offer