Producători
 
Coşul meu
0 obiecte
 
  • Analizoare corporale

  • Aparate aerosoli

  • Tensiometre Digitale

  • Filtre Brita Maxtra+

  • Toalete portabile PortaPotti Thetford

Despre producatori / marci

Hartmann

Grupul Hartmann este o companie internationala cu o bogata traditie in domeniul cercetarii si dezvoltarii produselor medicale si de igiena.

Din 2003 compania este prezenta in Romania prin intermediul unei filiale proprii, oferind partenerilor din domeniul sanatatii (farmacii, magazine tehnico-medicale, spitale, clinici, cabinete medicale etc.) un vast portofoliu de produse dedicate tratamentului modern si traditional al plagilor, primului ajutor, blocului operator, incontinentei, diagnosticului la domiciliu, precum si o mare diversitate de bandaje si plasturi.

 

 

Omron

OMRON este lider mondial in fabricarea produselor pentru masurarea tensiunii arteriale si a pulsului (in septembrie 2009, Omron a atins pragul de 100.000.000 dispozitive de masurare a tensiunii).

Managementul sanatatii personale este cheia unei vieti sanatoase si a unei stari de bine. De aceea Omron a creat o gama larga de produse care sa ajute la interpretarea semnalelor corpului (produse pentru masurarea tensiunii arteriale, a temperaturii, pentru terapia respiratiei, analizoare corporale, produse pentru igiena orala etc).

Omron are o lunga traditie in domeniul medical si in permanenta cerceteaza si dezvolta noi produse destinate monitorizarii la domiciliu.

OMRON Healthcare este o divizie a Corporației OMRON cu sediul central în Kyoto, Japonia. Corporația OMRON este leader mondial în domeniul automatizării. Fondată în 1933, OMRON are 33 000 de angajați în mai mult de 32 de țări, care realizează produse și servicii în multe domenii de activitate cum ar fi automatizările industriale, componente pentru industria electronica și în domeniul aparaturii medicale.
 

 

Conceptul ”Sănătate acasă”

Promovarea sănătății și prevenirea îmbolnăvirilor constituie punctele centrale ale conceputului ”Sănătate acasă”. Acest concept s-a născut în 1974, odată cu producerea primului tensiometru ce putea fi folosit acasă de către pacient. Calitatea deosebită a produselor OMRON dau garanția că aspirația companiei de a sprijini oamenii să ducă o viață sănătoasă și confortabilă, a fost atinsă. Ca leader mondial în domeniul cercetării și dezvoltării tehnologice, OMRON furnizează echipamente medicale inovative într-o gamă variată de produse, destinate atât canalului profesional cât și utilizatorului final. Aceasta include ultimele tensiometre validate clinic, produse pentru bolile tractului respirator (incluzând cel mai mic, mai silențios și mai portabil nebulizator), aparate pentru determinarea compoziției corporale, pedometre și termometre.
Telul OMRON este de a de a preveni creșterea numarului de pacientilor care sufera de hipertensiune arteriala, probleme respiratorii, diabet și obezitate.
 

Istoria dezvoltării tehnologice

An             Produs                                                       Caracteristici produs
1972        Termometru electronic MC-320 Primul termometru de uz profesional
1973                           Tensiometru electronic        Primul tensiometru profesional
1974        Tensiometru manual cu manometru    Primul tensiometru de folosință acasă
1978                      Tensiometru cu afișaj digital    Primul tensiometru digital de folosință acasă
1980                      Termometru electronic MC-20 Primul termometru de folosință acasă
1985                 Tensiometru cu monitor EKG      Primul monitor de pacient din lume cu EKG
1995                       Monitor de țesut adipos   Primul monitor de țesut adipos cu electrozi manuali, de folosit acasă
1997        Sistem de monitorizare a tensiunii arteriale BP 88                  Primul tensiometru din lume ce poate detecta modificări ale evoluției cardiovasculare
2005          Monitor al presiunii arteriale și a pulsului   Primul monitor din lume cu autodetecția pulsului pe artera radială

     

Alte date:

  • Peste 8 milioane de tensiometre fabricate anual
  • Sistem de management al calității conform Normelor europene: EN ISO 13485
  • Produse validate clinic
  • Rețea mondială de suport tehnic

            
A&D Medical

La A&D, preocuparea pentru calitatea vieții oamenilor obișnuiți este pe primul plan. În 1979, compania lansa “tensiometrul de uz casnic”, care avea să revoluționeze lumea dispozitivelor medicale utilizabile la domiciliu. Peste numai 5 ani, în 1984, odată cu perfecționarea metodei oscilometrice, A&D transforma monitorizarea tensiunii arteriale la domiciliu într-o practică uzuală, iar tensiometrele care măsoară prin această metodă aveau să capete o răspândire din ce în ce mai largă. De atunci și până în prezent, sute de milioane de oameni obișnuiți își măsoară tensiunea acasă prin acestă metodă.
În tot acest timp, A&D Medical și-a consolidat poziția de lider în topul calității și al inovației. “Precizia măsurării” este temelia pe care A&D și-a clădit o solidă reputație. Precizia tensiometrelor A&D este validată clinic pe baza standardelor BHS (British Hypertension Society) și ESH (European Society of Hypertension), majoritatea modelelor primind calificativul maxim A/A.

Mercury-Free
A&D Medical este printre primii producători de tensiometre digitale care au aderat la rezoluțiile Convenției de la Minamata privind mercurul. Interzicerea globală a produselor care conțin mercur sau compuși ai acestuia impune înlocuirea tensiometrelor cu mercur cu alte aparate având o precizie comparabilă. A&D a acceptat această provocare încă din anii ‘80 ai secolului trecut, tensiometrele sale fiind recunoscute pe plan mondial ca etaloane de precizie și siguranță în funcționare.
World Class Monitor
Compania japoneză A&D produce tensiometre de clasă mondială, extrem de precise și ușor de folosit.
Japanese Quality & Design
Toate produsele A&D Medical sunt proiectate în Japonia, iar calitatea lor este garantată de standardele companiei.
Triple A Technology
Tensiometrele din seria UA-1000 (UA-1010, UA-1020, UA-1020-W, UA-1030T și UA-1030T-W) sunt echipate cu trei tehnologii inovatoare:
- Advanced Cuff Design (design modern al manșetei)
- Advanced Inflation (umflare avansată)
- Advanced Deflation (dezumflare avansată)
Continua Health Alliance
Continua Health Alliance este o organizație deschisă, non-profit, a celor mai importante companii producătoare de echipamente și tehnologii pentru îngrijirea sănătății, care și-au unit eforturile in scopul îmbunătățirii calității vieții persoanelor. Cu peste 240 membri în toată lumea, această organizație s-a dedicat dezvoltării unui sistem de soluții interoperabile dedicate ocrotirii sănătății persoanelor, având convingerea că extinderea acestor soluții la domiciliu stimulează independența pacientului și îi oferă posibilitatea unui management personalizat al stării de sănătate.


MicroLife

MICROLIFE - Elvetia este unul dintre liderii mondiali in domeniul dezvoltarii si producţiei de aparatura medicala destinata monitorizarii la domiciliu si in mediul clinic. Compania este axata pe productia de tensiometre, termometre digitale, aparate pentru monitorizarea astmului bronşic şi dispozitive flexibile pentru termoterapie.
Libertatea individului este o masura a calitatii vietii acestuia. Aparatele Microlife ofera informatii exacte asupra starii de sanatate si prin aceasta confera fiecaruia dintre noi independenta necesara pentru a ne bucura de viata la maximum. Auto-monitorizarea presupune incredere deplina in rezultatele obtinute prin masurarea parametrilor biologici, fapt garantat de reputatia excelenta a produselor MicroLife.

Prin precizie si siguranta in funcţionare, aparatele Microlife se ridica la nivelul exigentelor cerute de infaptuirea actului medical si constituie un real sprijin in activitatea de zi cu zi a specialistilor, care la randul lor recomanda pacientilor marca Microlife, convinsi ca aceasta reprezinta un adevarat certificat de calitate a monitorizarii la domiciliu.

Tensiometrele Microlife sunt dezvoltate cu ajutorul unor specialisti de marca in domeniul hipertensiunii arteriale si validate clinic de catre prestigioase foruri internationale.

Clinically Tested ESH – European Hypertension Society-Societatea Europeana de Hipertensiune
Clinically Tested BHS – British Hypertension Society-Societatea Britanica de Hipertensiune
Clinically Validated – German Hypertension Society-Societatea Germana de Hipertensiune

Precizia confirmata clinic a tensiometrelor Microlife nu ar fi posibila fara implementarea unor tehnologii de ultima ora. Doua dintre acestea sunt cu adevarat revolutionare si merita detaliate:

1.    Tehnologia PAD (Pulse Arrhythmia Detection) – detectia aritmiilor


tehnologie-pad-tensiometru-microlife
Echipeaza majoritatea tensiometrelor de ultima generatie si permite recunoasterea tulburarilor de ritm cardiac aparute in timpul masurarii tensiunii arteriale. Fara a se substitui unui control cardiologic, metoda detecteaza aritmiile inca din stadiu incipient, alertand pacientul si pe medicul sau.

aritmie-oscilograma-pulsului

 

2.    Tehnologia MAM (Microlife Average Mode) – „metoda mediei Microlife”


tehnologie-mam-tensiometru-microlife
Consta in efectuarea a 3 masurari succesive, urmate de analiza si interpretarea automata a valorilor obtinute, pentru a oferi un rezultat cat mai apropiat de valoarea reala a tensiunii arteriale. Tensiometrele Microlife prevazute cu aceasta tehnologie au primit ratingul maxim A/A din partea Societatii Britanice de Hipertensiune pentru precizie si simplitate in utilizare.

metoda mediei Microlife
 

Termometrele digitale Microlife poarta aceeasi pecete inconfundabila a preciziei si sigurantei in utilizare. Ele inglobeaza o cantitate consistenta de inovatie, care le diferentiaza net in raport cu alte produse.
Nu intamplator prestigioasa organizatie „Frost & Sullivan” a acordat unor termometre Microlife de ultima generatie „Product Differentiation Innovation Award 2006”, un premiu de excelenta in domeniul inovatiei tehnologice pentru instrumente medicale.

tehnologie-afib-tensiometru-microlife

Afib (Atrial Fibrillation - fibrilație atrială) este o tehnologie patentată de Microlife, care permite screening-ul fibrilației atriale prin metoda oscilometrică odată cu măsurarea tensiunii arteriale. Dacă se detectează fibrilație atrială în timpul măsurătorilor tensiunii arteriale, pe ecranul tensiometrului este afișat intermitent indicatorul Afib la sfârșitul măsurătorii triple. Aparatele cu tehnologie Afib sînt recomandate în prim plan pentru utilizare la domiciliu pacienților cu fibrilație atrială. Afib nu face un diagnostic, dar vă oferă informații importante pentru a merge la doctor pentru investigații mai profesionale cu ECG. Afib este dovedit a avea o mare precizie (sensibilitate 97-100%).

tehnologie-gentle-tensiometru-microlife

Gentle+ este o caracteristică care controlează umflarea optimă a manșetei și ușurează măsurarea cu precizie înaltă.

 

tensiometre Little Doctor

Little Doctor Europe Sp. z.o.o. este distribuitorul exclusiv in Uniunea Europeana de echipament medical sub marca LITTLE DOCTOR®, LD®, care activeaza pe piata internationala de peste 30 de ani. Little Doctor (S) Pte. Ltd. a fost infiintata in 1986 in Singapore. Folosind pozitia strategica si experienta indelungata firma a introdus pe piata din Europa o gama larga de echipament medical.

Marca Little Dosctor (S) Pte. Ltd. asigura dezvoltarea continua a produselor sale, pe care le imbunatateste in permanenta si datorita acestui fapt le adapteaza necesitatilor pietei. Echipamentul medical Little Doctor este destinat atat pentru uz casnic cat si pentru angajatii din serviciul de sanatate: medici, asistente. Mentinand in permanenta standarde inalte si cea mai inalta calitate, produsele LITTLE DOCTOR® au dobandit increderea clientilor in multe tari de pe mapamond.

Produsele Little Doctor trec in totalitate prin toate etapele de control a calitatii si obtin certificatele necesare, in conformitate cu standardul international ISO 13485, poseda certificatul european de calitate CE, indeplinesc cerintele standardului de calitate si siguranta a Uniunii Europene, precum si certificatul FDA USA care permit punerea pe piata americana.

 

Aparatura Medicala Beurer

De peste 95 de ani Beurer este lider de piata pentru segmentul de sanatate si confort. Pe langa categoriile de baza Caldura confortabila, Tensiune, Greutate si Masaj, va puteti bucura acasa si de sortimentul complet de masaj shiatsu!

In domeniul Beauty se pune accent pe frumusetea dumneavoastra si pe un aspect ingrijit! Pentru un aspect sanatos din cap pana in picioare ne ocupam de asemenea in permanenta  de verificarea sigurantei de utilizare a produselor. Gama IPL pentru epilare definitive este testata in detaliu iar compatibilitatea la nivelul pielii este testata dermatologic.

Initial, sortimentul Beurer cuprindea doar produse care ofera caldura confortabila – totul incepand in anul 1919 in Ulm cu primele perne electrice; astazi portofoliul cuprinde un numar mare de produse, printre care perne electrice, aparate de masurare a tensiunii arteriale si a glicemiei, inhalatoare, termometre clinice, cantare pentru persoane si de bucatarie, produse de masaj, produse de manichiura si pedichiura, TENS/EMS, spa pentru picioare, umidificatoare de aer, precum si aparate de monitorizare a pulsului. De-a lungul anilor Beurer si-a extins in mod continuu oferta, punand accent foarte mare pe inovatie si calitate pe care te poti baza. Rezultatul este locul ocupat  de Grupul Beurer lider de piata in numeroase segmente, precum Tensiometre, Produse de incalzire confortabila, Scaunde pentru masaj shiatsu sau Cantare pentru persoane.

 

Fora Care
ForaCare Suisse AG - Elvetia este unul din liderii mondiali ai produselor pentru testarea glicemiei si tensiunii arteriale. Produsele inglobeaza tehnologii de varf, rezultate ale celor mai recente cercetari in domeniu, care se materializeaza printr-o precizie de masurare excelenta si o foarte buna fiabilitate (toate produsele fiind garantate 5 ani). Totodata, produsele beneficiaza de validari clinice obtinute in centre medicale de prestigiu si sunt recomandate de numeroase organizatii si societati internationale de diabet, hipertensiune, educatie medicala, etc.
 

 

Joycare

Imbunatatirea calitatii vietii reprezinta un efort constant pe care Joycare il depune in fiecare zi de doisprezece ani, prin crearea de produse profesionale pentru sectorul ingrijirii personale. Insa Joycare se gandeste chiar mai departe. Aceeasi pasiune, experienta si dedicatie cu care compania a avut mereu grija de sanatatea si bunastarea consumatorilor, o gasim in noua linie de produse "Pharma & Baby".
Joycare:
grija pentru viata!


 

THETFORD Toalete ecologice portabile

Thetford este inventatorul toaletei portabile!

Pasiunea ne-a ajutat sa intelegem mai bine nevoia de relaxare in anumite momente si sa concepem cea mai performanta toaleta portabila, Porta Potti.
Credem in ideea de vacanta fara griji, de aceea, toaleta Porta Potti ofera toate conditiile necesare: confort, libertate, durabilitate.

Thetford este singurul brand din Europa care deţine Milieukeur (Aqua Rinse, Aqua Kem Green, Campa Rinse si Campa Green) si der Blaue Engel (mărci olandeze si germane de calitate cu privire la mediu). Este de asemenea cel mai preferat brand de produse de îngrijire pentru toaletă al consumatorilor conştienţi cu privire la aspectele de mediu.

Toalete portabile Thetford

 

Aparatura medicala Innofit

Innofit este rezultatul a 10 ani de experienţa in domeniul îngrijirii medicale si are ca acţionar pe Golder Electronics (Vitek, Coolfort, Rondell, Maxwelle), cea mai mare companie rusa ca si cota de piaţa in domeniul aparatelor de uz casnic.
In 2009 Innofit achiziţionează o subsidiara si astfel cumpăra brandul MEDIFIT de la o companie activa de mai bine de 10 ani in domeniul produselor de îngrijire medicala, personala si a copiilor. Toate aceste aspecte garantează transferul către Innofit a unor cunoştinţe solide despre piaţa, din punct de vedere al distribuţiei si producţiei. Produsele MEDIFIT sunt disponibile in mare parte in farmacii, magazine de sănătate & frumuseţe si in magazinele destinate copiilor.
In 2010 Innofit a lansat o noua linie de produse sub umbrela brandului INNOFIT. Acestea sunt mici produse tehnologice cu forme atractive, capabile sa satisfacă cerinţele consumatorilor cu privire la sănătate, frumuseţe si relaxare.
Innofit este un brand inovativ, capabil sa combine concepte simple cu soluţii originale. Datorita experienţei îndelungate in domeniul wellness-ului si al tehnologiei, Innofit s-a dezvoltat rapid si oferă întotdeauna siguranţa sporita si asigurarea calităţii.
Produse electronice pentru sănătate, frumuseţe si relaxare.
INNOFIT va oferă aparate electronice pentru uz zilnic care monitorizează sănătatea si condiţia fizica a întregii dumneavoastră familii (SANATATE), dar si produse inovative pentru a va defini frumuseţea (FRUMUSETE), a va ajuta sa aveţi grija de dumneavoastră si a va îmbunătăţi viata de zi cu zi (RELAXARE).

 

 

BRITA - un simbol al calităţii şi al savoarei

În ultimii 40 de ani, numele BRITA a devenit în întrega lume sinonim pentru compentenţă, know-how şi pasiune în domeniul îmbunătăţirii apei potabile.
Fondată în 1966, BRITA este recunoscută ca inventatoarea filtrului de apă pentru masă şi ca specialist pentru reducerea concentraţiei de calcar. În prezent, compania familială produce şi vinde atât filtre de apă potabilă pentru uz casnic, cât şi soluţii inovatoare pentru filtrarea apei în domeniul profesional. Gama tipurilor de filtre poate fi difertă, în funcţie de ţară.
Oameni din aproximatv 70 de tări din întreaga lume utilizează şi au încredere în apa filtrată de BRITA. Zeci de ani de experienţă, cercetare intensivă, dedicare pentru calitate şi dorinţă de performanţă maximă au contribuit la recunoaşterea în prezent a companiei BRITA ca leader în tehnologie şi calitate.

 

Laica

Laica este o corporatie de top din domeniul produselor electrocasnice, de ingrijire personala, a produselor electronice de ingrijire a sanatatii, a aparaturii si dispozitivelor medicale. Domeniul de activitate al companiei il reprezinta produsele de larg consum din sectoarele filtrarii apei, ingrijirii sanatatii si cresterii calitatii vietii.

Infiintata in anii '70 in Italia, compania a reusit sa cucereasca importante piete din Europa si Asia. Succesul companiei se bazeaza pe capacitatea sa de a furniza rapid si eficient raspunsuri necesitatilor unei piete intr-o continua evolutie si totodata succesul se datoreaza pasiunii pentru produse de cea mai inalta calitate, sigure in exploatare si cu un design elegant, avand ca scop imbunatatirea vietii consumatorilor.

Brandul Laica se adreseaza unui grup tinta educat, pentru care raportul calitate / pret are o insemnatate ridicata. Compania ofera produse inovative, practice si eficiente din punctul de vedere al costului, fara a sacrifica insa calitatea, design-ul si estetica produselor.

Certificari Laica

prezentare-Laica-1

prezentare-Laica-2

prezentare-Laica-3

prezentare-Laica-4

Cercetarea si dezvoltarea joaca un rol strategic in evolutia companiei si reprezinta punctele forte ale acesteia. O atentie deosebita este acordata produselor electronice de uz medical. In proiectarea si testarea acestora, echipa colaboreaza cu importanti medici specialisti, pentru a asigura o maxima performanta si precizie produselor astfel dezvoltate.

De peste 20 de ani LAICA isi desfasoara activitatea si in domeniul filtrarii apei. Experienta si know-how-ul dobandit in timp i-au permis sa devina o companie lider, fiind specializata in utilizarea optima a resurselor pentru dezvoltarea unei piete in crestere.

"Continuam sa dezvoltam modele noi pentru a largi in mod constant gama de produse medicale oferite de Laica, iar prin intermediul lor sa comunicam consumatorului beneficiile monitorizarii sanatatii si a auto-diagnozei"

Echipa Laica Italia

 

Aparatura medicala la domiciliu

Inchide definitiv Advert Special Offer