Producători
 
Coşul meu
0 obiecte
 
  • Analizoare corporale

  • Aparate aerosoli

  • Tensiometre Digitale

  • Filtre Brita Maxtra+

  • Toalete portabile PortaPotti Thetford

Garantii

GARANTIE

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau pleznite, etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variantii mari de temperatura si presiuni socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor etc

Garantie comerciala
Garantia comerciala este conform certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs si reprezinta perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului.

Garantia de conformitate
Toate produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator / producator.

Se presupune ca bunurile de consum sunt în conformitate cu contractul daca, asa cum se mentioneaza în Directiva 1999/44/CE privind vânzarea produselor si garantiile acestora, acestea:
• sunt conforme cu descrierea data de vânzator si poseda calitatile pe care vânzatorul le expune consumatorului printr-o mostra sau model;
• se potrivesc unui scop anume pentru care consumatorul le cere si pe care le-a facut cunoscute vânzatorului în momentul încheierii contractului si pe care vânzatorul le-a acceptat;
• sunt similare produselor de acelasi tip si utilizate în mod normal;
• arata calitatea si performanta care sunt normale la produse de acelasi tip si pe care consumatorul le asteapta în mod rational, data fiind natura bunurilor prezentata de vânzator, producator sau reprezentant, în special, prin reclama sau etichetare.

In cadrul termenului de garantie de conformitate se repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare.

Termenul de garantie mentionat pe site este valabil pentru produsele achizitionate de persoane fizice. La unele produse persoanele juridice beneficiaza de termen de garantie redus.


Toate produsele sunt livrate cu certificat de garantie si manual de utilizare (exceptie: produsele de unica folosinta, produsele din categoria Ingrijire).
Termenul de garantie al produselor difera in functie de produs si producator.
LineMed are in portofoliu produse cu termen de garantie comerciala de 1, 2, 3 si 5 ani.
Detaliile legate de termenul de garantie comerciala sunt mentionate in descrierea produselor.
Cumparatorul are obligatia sa respecte cu strictete instructiunile din manualul de utilizare a produsului si de pe certificatul de garantie aferent.
Durata medie de utilizare a aparatelor este specificata in manualul de utilizare, cu conditia respectarii instructiunilor de folosire si a efectuarii interventiilor tehnice numai de catre personalul autorizat.

Garantia nu acopera uzura normala a aparatului, utilizarea necorespunzatoare, neglijenta, nerespectarea stricta a instructiunilor date de producator in manualul de utilizare, precum si accidentele.

Garantia nu acopera consumabilele. Garantia nu acopera nicio parte casabila a aparatelor (manere, capace, butoane etc) si nici uzura carcaselor.
Nu se acorda garantie produselor utilizate in alte scopuri decat cele casnice.

Garantia se acorda cu conditia prezentarii certificatului de garantie completat impreuna cu actul de cumparare (bon fiscal sau factura fiscala). Pierderea certificatului de garantie sau a facturii in original duce la pierderea garantiei. Nu eliberam duplicate pentru certificate de garantie!

 

ASIGURAREA GARANTIILOR IN RETELE DE SERVICE ALE PRODUCATORILOR

Produsele insotite de Certificate de Garantie ale producatorilor beneficiaza de garantie in retelele de service ale acestora, in centrele mentionate explicit pe certificate.
Produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Inchide definitiv Advert Special Offer