Producători
 
Coşul meu
0 obiecte
 
 • Analizoare corporale

 • Aparate aerosoli

 • Tensiometre Digitale

 • Seturi filtre Brita Maxtra+

 • Toalete portabile PortaPotti Thetford

Cantar de diagnoza corporala Beurer BF800, transfer date Bluetooth, memorie pentru 8 persoane, max 180 kg

Cantar de diagnoza corporala Beurer BF800, transfer date Bluetooth, memorie pentru 8 persoane, max 180 kg
Click pentru mărire
Preţ: 467 RON 419 RON
Stoc: In stoc furnizor
Model: BF800
Producător: Beurer
Rating Mediu: Fără Rating

Cantar de analiza corporala (Body Fat Monitor) Beurer BF800, transfer date Bluetooth, memorie pentru 8 persoaneAvantaje Beurer BF800
Functiile aparatului
Acest cantar digital de diagnoza este utilizat pentru cantarire si diagnosticarea starii dumneavoastra fizice. Acesta este destinat utilizarii proprii, acasa
Cantarul dispune de urmatoarele functii de diagnosticare, care pot fi utilizate de un numar de pana la 8 persoane:

 • determinarea greutatii corporale,
 • determinarea procentului de grasime in organism,
 • procentul de apa din organism,
 • procentul de tesut muscular,
 • masa osoasa, precum si
 • rata metabolica de baza si rata metabolica activa.

in mod suplimentar, cantarul ofera urmatoarele functii suplimentare:

 • comutare intre kilogram „kg“, livre „lb“ si stones „st“,
 • functie de oprire automata,
 • afisarea necesitatii de inlocuire a bateriei in cazul bateriilor descarcate,
 • Detectarea automata a utilizatorului,
 • Afisaj cu LCD pentru 3 initiale ale utilizatorului,
 • Memorarea ultimelor 30 de masuratori pentru 8 persoane, in situatia in care nu este posibil transferul catre App,
 • pot fi memorate pana la 20 de masuratori necunoscute,
 • cantarul utilizeaza Bluetooth® Smart (Low Energy) si emite prin intermediul benzii de frecventa 2,4 GHz.

Cantar-diagnoza-corporala-analizor-corporal-Beurer-BF800-linemed

Cantar-diagnoza-corporala-analizor-corporal-Beurer-BF800-afisare

Cantar-diagnoza-corporala-analizor-corporal-Beurer-BF800-premii


Cerintele sistemului
Un smartphone / o tableta cu Bluetooth® 4.0
Lista echipamentelor compatibile:

https://www.beurer.com/web/en/service/compatibility/compatibility.php

Cantar-diagnoza-corporala-analizor-corporal-Beurer-BF800-connect

Cantar-diagnoza-corporala-analizor-corporal-Beurer-BF800-bluetooth

Cantar-diagnoza-corporala-analizor-corporal-Beurer-BF800-aplicatie

Cantar-diagnoza-corporala-analizor-corporal-Beurer-BF800-import-date


Principiul de masurare
Acest cantar functioneaza pe baza principiului B.I.A., analiza impedantei bioelectrice. Astfel este posibila o determinare a procentelor organismului in decurs de cateva secunde prin intermediul unui curent electric foarte slab si complet inofensiv.
Prin aceasta masurare a rezistentei electrice (impedanta) si prin calculul constantelor, respectiv a valorilor individuale (varsta, inaltime, sex, grad de activitate) pot fi determinate procentul de grasime corporala si alte valori ale organismului. tesutul muscular si apa prezinta o conductibilitate electrica buna si, prin aceasta, o rezistenta redusa. Oasele si tesutul adipos in schimb prezinta o conductibilitate redusa, deoarece celulele adipoase si oasele pot conduce o cantitate foarte redusa a curentului electric, cu o rezistenta foarte ridicata.
Aveti in vedere faptul ca valorile calculate de cantarul de diagnoza reprezinta numai o aproximare a valorilor de analiza reale, medicale ale organismului. Numai un medic specialist poate obtine o determinare exacta a grasimii corporale, a apei din organism, a procentului de tesut muscular si a structurii osoase cu ajutorul metodelor medicale (de exemplu tomografie computerizata).


Recomandari generale

 • in functie de posibilitati, incercati sa va cantariti la aceeasi ora din zi (cel mai indicat dimineata), dupa ce mergeti la toaleta, fara a manca sau bea in prealabil si fara a purta imbracaminte, pentru a putea obtine rezultate comparabile.
 • Important la masurare: Determinarea masei de grasime corporala trebuie efectuata numai in picioarele goale si, pentru a obtine rezultate eficiente, poate fi realizata cu talpile usor umede. Atunci cand talpile sunt complet uscate sau daca sunt acoperite pe suprafete extinse de bataturi se pot obtine rezultate nesatisfacatoare, intrucat conductibilitatea in acest caz este prea redusa.
 • in timpul procesului de masurare stati drept si nemiscat(a).
 • Dupa un efort fizic neobisnuit, asteptati cateva ore inainte de a va cantari.
 • Dupa trezirea din somn, asteptati aproximativ 15 minute inainte de a va cantari, pentru a permite apei din organism sa se distribuie proportional.
 • Prezinta importanta numai tendinta pe termen lung. De regula, diferentele de greutate pe termen scurt inregistrate in numai cateva zile se datoreaza pierderii de lichide; apa din organism joaca un rol important pentru sanatate.


Restrictii
La determinarea masei de grasime corporala si a celorlalte valori pot fi obtinute rezultate anormale si neplauzibile in cazul:

 • copiilor care nu au implinit circa 10 ani,
 • atletilor profesionisti si al culturistilor,
 • gravidelor,
 • persoanelor cu stare febrila, sub tratament cu dializa, cu simptome de edem sau osteoporoza,
 • persoanelor care se trateaza cu medicamente pentru afectiuni cardiovasculare (pentru cord si sistemul vascular),
 • persoanelor care consuma medicamente vasodilatatoare sau vasoconstrictoare,
 • persoanelor cu diferente anatomice semnificative la nivelul picioarelor in raport cu dimensiunile de ansamblu ale organismului (lungime mult mai mica sau mai mare a picioarelor).

analizor-beurer-BF800-setari-aplicatie

Cantar-diagnoza-corporala-analizor-corporal-Beurer-BF800-ecran


Punerea in functiune cu App
Pentru a putea determina procentul de grasime corporala si alte valori ale organismului dumneavoastra, trebuie sa memorati datele personale.
Cantarul dispune de 8 spatii de memorare pentru utilizatori in care membrii familiei dumneavoastra pot salva de exemplu setarile personale.
Suplimentar, utilizatorii pot fi activati de pe alte dispozitive mobile pe care este instalata aplicatia Healthmanager sau prin schimbarea profilului de utilizator in cadrul aplicatiei (consultati setarile aplicatiei).
Pentru a mentine activata o conexiune Bluetooth® pe parcursul punerii in functiune, menineti smartphone-ul in apropierea cantarului.
– Activati Bluetooth® in setarile smartphone-ului.
Nota: Dispozitivele Bluetooth Smart, precum acest cantar, nu sunt vizibile in lista de dispozitive Bluetooth in cadrul setarilor generale. Dispozitivele Bluetooth Smart pot fi afisate numai de catre aplicatii speciale sau in aplicatiile producatorului dispozitivului.
– Instalati „Beurer Healthmanager“ din Appstore.
– Initializati App si urmati instructiunile.
– Selectati BF 800 in App.
– Apasati tasta Pairing si alegeti apoi cantarul la nivelul butonului activ.
– inregistrati datele referitoare la BF 800.
Urmatoarele setari trebuie sa fie efectuate, respectiv inregistrate in App „Beurer Healthmanager“:


Efectuarea masurarii
Asezati cantarul pe o suprafata plana, fixa; o pardoseala solida este conditia pentru o masurare corecta. in masura in care exista un covor, conectati si picioarele suplimentare pentru covor.
Masurarea greutatii, efectuarea diagnosticarii
Urcati-va descult pe cantar si, distribuind greutatea pe ambele picioare, stati nemiscat pe electrozii din material ITO.

Cantarul incepe imediat masurarea. Pentru inceput este afisata greutatea.
Pe parcursul masurarii celorlalti parametri este afisat „0000 “.
La scurt timp dupa aceea este afisat rezultatul masuratorii.
Daca a fost repartizat un utilizator, sunt afisate BMI, BF, apa, musculatura, osatura, BMR si AMR. Aceasta situatie este prezenta daca sunt afisate initialele.
Apar urmatoarele mesaje:
1. Greutate in kg cu BMI
2. Grasimea corporala in % cu interpretarea BF
3. Apa din organism in %
4. Procentul de tesut muscular in %
5. Masa osoasa in kg
6. Rata metabolica de repaos in kcal (BMR)
7. Rata metabolica activa in kcal (AMR)

Oprirea cantarului
Cantarul se deconecteaza ulterior automat

Masa osoasa
Oasele noastre sunt supuse, asemenea intregului nostru organism, proceselor naturale de dezvoltare, degradare si de imbatranire. Masa osoasa creste rapid la varsta copilariei si ajunge intre 30 si 40 de ani la nivelul maxim. Cu inaintarea in varsta, masa osoasa scade. Cu o alimentatie sanatoasa (in special calciu si vitamina D) si miscare periodica, puteti sa amanati aceasta degradare in mod considerabil. Cu ajutorul dezvoltarii musculare specifice puteti imbunatati in plus stabilitatea sistemului dumneavoastra osos. Aveti in vedere faptul ca acest cantar nu determina continutul de calciu al oaselor, ci calculeaza greutatea tuturor componentelor oaselor (materiale organice, materiale anorganice si apa). Masa osoasa poate fi influentata foarte putin, dar variaza totusi in limita factorilor de influenta (greutate, inaltime, varsta, sex). Nu exista directive si recomandari recunoscute.

BMR
Rata metabolica de baza (BMR = Basal Metabolic Rate) reprezinta cantitatea de energie necesara organismului in conditiile unui repaos perfect pentru mentinerea functiilor sale de baza (de exemplu in cazul in care sunt petrecute 24 de ore in pat). Aceasta valoare este influentata in principal de greutate, inaltime si varsta.
Cu ajutorul cantarului de diagnoza, afisarea are loc cu ajutorul unitatii de masura kcal/zi, fiind calculata in baza formulei Harris-Benedict recunoscute stiintific.
Aceasta cantitate de energie este necesara organismului dumneavoastra in orice caz si trebuie pusa la dispozitia organismului prin hrana. in cazul in care consumati pe termen lung mai putina energie, pot aparea efecte nocive asupra sanatatii.

AMR
Rata metabolica activa (AMR = Active Metabolic Rate) reprezinta cantitatea de energie necesara organismului zilnic in stare activa. Consumul de energie al omului creste progresiv cu intensitatea activitatii fizice si este determinat cu ajutorul cantarului de diagnoza in functie de gradul de activitate setat (1–5). Pentru a mentine greutatea actuala, organismul trebuie alimentat cu energia consumata prin hrana si lichidele consumate.
In cazul in care cantitatea de energie alimentata este mai redusa pe termen lung decat cea consumata, organismul preia diferenta in principal din tesuturile adipoase, ceea ce conduce la scaderea greutatii.
In cazul in care cantitatea de energie alimentata este mai ridicata pe termen lung decat rata metabolica activa (AMR) consumata, organismul nu poate arde excedentul de energie, iar acest excedent se depune sub forma de grasime, ceea ce determina o crestere in greutate.

Legatura temporala a rezultatelor
Aveti in vedere ca prezinta importanta numai tendinta pe termen lung. Oscilatiile de greutate pe termen scurt in decursul catorva zile sunt de cele mai multe ori determinate numai de pierderea de lichide.
Semnificatia rezultatelor depinde de modificarile greutatii generale si a procentelor tesutului adipos, a apei din organism si a tesutului muscular, precum si de durata realizarii acestor modificari.
Modificarile rapide in decurs de cateva zile trebuie sa se diferentieze de modificarile pe termen mediu (in decurs de saptamani) si de modificarile pe termen lung (luni).
O regula de baza este ca modificarea pe termen scurt a greutatii reflecta aproape exclusiv modificarile procentului de apa din organism, in vreme ce modificarile pe termen mediu sau lung pot viza de asemenea procentul tesutului adipos si muscular.

 • Daca greutatea scade pe termen scurt, dar procentul de tesut adipos creste sau ramane constant, ati pierdut numai apa – de exemplu dupa un antrenament, o sauna sau o dieta limitata la pierderea rapida in greutate.
 • In cazul in care greutatea creste pe termen mediu, procentul de tesut adipos scade sau ramane constant, este posibil sa se fi produs in schimb masa musculara valoroasa.
 • Daca greutatea si procentul de tesut adipos scad concomitent, dieta dumneavoastra functioneaza – pierdeti tesut adipos.
 • Se recomanda in mod ideal sa completati dieta dumneavoastra cu activitati fizice, antrenamente de fitness sau de forta. Astfel va puteti mari masa musculara pe termen mediu.
 • Tesutul adipos, apa din organism sau tesutul muscular nu trebuie sa fie insumate (tesutul muscular contine si componente ale apei din organism).


Functii suplimentare
Repartizarea utilizatorului
Este posibila o repartizare a utilizatorului pentru maxim 8 utilizatori inregistrati ai cantarului pentru o cantarire exclusiva (incaltat) si la o cantarire in scop de diagnosticare (descult).
La o noua cantarire, cantarul repartizeaza rezultatele utilizatorului a carei ultima valoare masurata memorata este cuprinsa in limita de +/- 2 kg si, in masura in care a fost posibila o diagnosticare, in limita de +/- 2% BF.
Masuratori necunoscute
In situatia in care masuratorile nu pot fi repartizate niciunui utilizator, cantarul memoreaza aceste valori de masurare ca masuratori necunoscute. Pe display se afiseaza „---” la initiale. Cantarul memoreaza maxim 20 de masuratori necunoscute.
Prin intermediul App puteti repartiza direct utilizatorului corespunzator masuratorile necunoscute.
Memorarea valorilor masurate repartizate la nivelul cantarului

In situatia in care App este deschisa si daca exista o conexiune Bluetooth® activa la cantar, noile masuratori repartizate sunt transmise imediat catre App. in acest caz, valorile nu sunt memorate la nivelul cantarului.
In situatia in care App nu este deschisa, noile masuratori repartizate sunt memorate la nivelul cantarului.
La nivelul cantarului pot fi memorate maxim 30 de masuratori per utilizator. Valorile masurate memorate sunt transferate automat catre App, in situatia in care accesati App in raza de actiune pentru Bluetooth®.
Sincronizarea datelor se realizeaza pe parcursul unui interval de aprox. 10 secunde. Este posibil un transfer automat in starea oprita a cantarului.

Stergerea datelor cantarului
Daca doriti sa stergeti complet toate masuratorile si toate datele de utilizator de la nivelul cantarului, porniti cantarul si apasati cu un obiect ascutit tasta reset.
Pe ecran apare timp de cateva secunde „dEL “.

 

Specificatii tehnice

 • Interconectare inovatoare intre smartphone si cantar prin intermediul tehnologiei Bluetooth Smart (4.0)
 • Valori masurate si date corporale accesibile permanent acasa si in deplasare
 • Greutate, grasime/apa din organism, procent de tesut muscular, masa osoasa; afisare calorii AMR/BMR
 • calculare IMC
 • 8 memorii cu identificarea automata a utilizatorului
 • Ecran LCD de culoare albastra cu lumina alba cu afisarea unui numar de 3 initiale ale utilizatorului
 • Suprafete tratate cu ITO in locul electrozilor de otel
 • 5 grade de activitate
 • Spatii de memorare utilizatori: 8
 • Mod de pornire: Quick-Start (pornire rapida)
 • Functie de oprire automata, indicator de suprasolicitare
 • Capacitate maxima: 180 kg/ divizare: 100g/0.1%/1 Kcal
 • Dimensiune: 32.4 x 32.4 x 2.4 cm
 • Suprafata din sticla securizata: 31.6 x 31.6 cm
 • Marime cifre: 23 mm (greutate)
 • Include 3 baterii 1.5 V AAA
 • Disponibil in 2 culori: alb sau negru


Pachet de livrare

 • Instructiuni pe scurt
 • Cantar de diagnoza BF 800
 • 4 Picioare suplimentare pentru covor
 • 3 x baterii de 1,5 V, tip AAA
 • Prezentele instructiuni de utilizare

 

Producator: Beurer

Garantie: 2 ani

Scrieţi comentariul
Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Cantar de diagnoza corporala Beurer BF800, transfer date Bluetooth, memorie pentru 8 persoane, max 180 kg
Click pentru mărire
Cantar de diagnoza corporala Beurer BF800, transfer date Bluetooth, memorie pentru 8 persoane, max 180 kg
Click pentru mărire
Cantar de diagnoza corporala Beurer BF800, transfer date Bluetooth, memorie pentru 8 persoane, max 180 kg
Click pentru mărire
Cantar de diagnoza corporala Beurer BF800, transfer date Bluetooth, memorie pentru 8 persoane, max 180 kg
Click pentru mărire
Cantar de diagnoza corporala Beurer BF800, transfer date Bluetooth, memorie pentru 8 persoane, max 180 kg
Click pentru mărire
Inchide definitiv Advert Special Offer