Producători
 
Coşul meu
0 obiecte
 
 • Analizoare corporale

 • Aparate aerosoli

 • Tensiometre Digitale

 • Filtre Brita Maxtra+

 • Toalete portabile PortaPotti Thetford

Cantar de diagnostic (analizor corporal) "Body Complete" Beurer BF105, conexiune USB PC + Bluetooth, ecran detasabil, garantie 5 ani, 180 kg maxim

Cantar de diagnostic (analizor corporal) "Body Complete" Beurer BF105, conexiune USB PC + Bluetooth, ecran detasabil, garantie 5 ani, 180 kg maxim
Click pentru mărire
Preţ: 990 RON
Stoc: In stoc furnizor
Model: BF105
Producător: Beurer
Rating Mediu: Fără Rating

Cantar de diagnostic (analizor corporal) "Body Complete" Beurer BF105, conexiune PC + Bluetooth, ecran detasabil, garantie 5 ani, 180 kg maxim

 

Prezentare similara modelului BF100 (caruia ii lipseste functia de transfer date prin Bluetooth)

 

Functiile aparatului
Acest cantar digital este utilizat pentru cantarire si determinarea starii dumneavoastra fizice. Acesta este destinat utilizarii proprii in domeniul privat.
Cantarul dispune de urmatoarele functii, care pot fi utilizate de un numar de pana la 10 persoane:

 • Masurarea greutatii corporale
 • Determinarea procentului de tesut adipos,
 • Procentul de apa din organism,
 • Procentul de tesut muscular,
 • Masa osoasa, precum si
 • Rata metabolica de baza si rata metabolica activa.

Suplimentar, cantarul dispune de urmatoarele functii suplimentare:

 • Meniu inovator cu ecran mare (disponibil in 5 limbi),
 • Ecranul poate sa ramana pe cantar, poate fi asezat separat sau fixat pe perete. Optional, este disponibil, de asemenea, un set de montare.
 • Comutarea intre kilograme „kg”, livre „lb” si stones „st”,
 • Functie de oprire automata,
 • Afisarea necesitatii de inlocuire a bateriei in cazul bateriilor descarcate,
 • Detectarea automata a utilizatorului,
 • Memorarea ultimelor 30 de masuratori pentru 10 persoane, in situatia in care nu este posibil transferul catre aplicatie.
   

analizor-corporal-body-complete-beurer-bf105

analizor-corporal-body-complete-beurer-bf105-linemed

Functii analizor corporal Beurer BF 100

 • greutate
 • grăsime
 • apă din organism
 • procent de ţesut muscular
 • masă osoasă
 • afişare calorii
 • display AMR / BMR pentru calculul caloriilor
 • Măsurare exactă a părţii superioare şi inferioare a corpului


Principiul de masurare
Acest cantar functioneaza pe baza principiului B.I.A., analiza impedantei bioelectrice. Astfel, este posibila o determinare a procentelor aferente organismului in decurs de cateva secunde prin intermediul unui curent electric foarte slab si complet inofensiv.
Prin aceasta masurare a rezistentei electrice (impedanta) si prin includerea in calcul a constantelor, respectiv valorilor individuale (varsta, inaltime, sex, grad de activitate) pot fi determinate procentul de tesut adipos si alte valori ale organismului. tesutul muscular si apa prezinta o conductibilitate electrica buna si, prin urmare, o rezistenta
redusa. Oasele si tesutul adipos in schimb, prezinta o conductibilitate redusa, deoarece celulele adipoase si oasele, avand o rezistenta foarte ridicata, pot conduce o cantitate foarte redusa a curentului electric.
Suplimentar, acest cantar masoara cu doua frecvente diferite pentru a putea determina si mai bine impedanta.
Aceste frecvente diferite influenteaza in mod diferit membrana celulara si apa din organism. Suplimentar, contactul electric cu corpul este optimizat prin intermediul a 4 electrozi pentru maini si 4 electrozi pentru picioare, pentru a obtine o precizie de masurare mai mare si astfel o analiza mai buna. Prin aceasta tehnica de analiza sensibila este posibil ca valorile sa se modifice putin in cazul masurarilor repetate. Motivul este reprezentat de abateri in timpul masurarii impedantei (de exemplu, alt contact electric dintre electrozi si maini si picioare, o alta distribuire a apei in organism).

Analiza se poate realiza in felul urmator:

 • Jumatatea superioara a corpului: Apucati elementul de comanda cu mainile si urcati incaltat(a) pe cantar.
 • Jumatatea inferioara a corpului: Lasati, de exemplu, elementul de comanda pe cantar si urcati descult(a) pe cantar.
 • Jumatatea superioara si jumatatea inferioara a corpului: Apucati elementul de comanda cu mainile si urcati descult(a) pe cantar.

Daca tineti elementul de comanda in mana in timpul analizei, greutatea acestuia este scazuta automat.
Aveti in vedere faptul ca valorile calculate de cantarul de diagnoza reprezinta numai o aproximare a valorilor de analiza medicala reale ale organismului. Numai un medic specialist poate obtine o determinare exacta a tesutului adipos, a apei din organism, a procentului de tesut muscular si a structurii osoase cu ajutorul metodelor medicale
(de exemplu, tomografie computerizata).


Recomandari generale

 • Cantariti-va pe cat posibil la aceeasi ora (cel mai indicat dimineata), dupa ce mergeti la toaleta, pe stomacul gol si fara imbracaminte, pentru a obtine rezultate comparabile.
 • Important la masurare: Determinarea masei de grasime corporala trebuie efectuata numai in picioarele goale si, pentru a obtine rezultate eficiente, poate fi realizata cu talpile usor umede. Atunci cand talpile sunt complet uscate sau daca sunt acoperite pe suprafete extinse de bataturi se pot obtine rezultate nesatisfacatoare, intrucat conductibilitatea in acest caz este prea redusa.
 • In timpul procesului de masurare stati drept (dreapta) si nemiscat(a).
 • Dupa un efort fizic neobisnuit, asteptati cateva ore inainte de a va cantari. Dupa trezirea din somn, asteptati aproximativ 15 minute inainte de a va cantari pentru a permite apei din organism sa se distribuie proportional.
 • Prezinta importanta numai tendinta pe termen lung. De regula, diferentele de greutate pe termen scurt inregistrate in numai cateva zile se datoreaza pierderii de lichide; apa din organism joaca un rol important pentru sanatate.

Restrictii
La determinarea procentului de tesut adipos si a celorlalte valori pot fi obtinute rezultate anormale si neplauzibile in cazul:

 • copiilor care nu au implinit aproximativ 10 ani,
 • sportivilor profesionisti si al culturistilor,
 • persoanelor cu stare febrila, sub tratament cu dializa, cu simptome de edem sau osteoporoza,
 • persoanelor care se trateaza cu medicamente pentru afectiuni cardiovasculare (pentru cord si sistemul vascular),
 • persoanelor care iau medicamente vasodilatatoare sau vasoconstrictoare,
 • persoanelor cu anomalii anatomice grave la nivelul oaselor cu privire la inaltimea corpului (lungimea picioarelor considerabil redusa sau marita).


Configurarea prin intermediul aplicatiei
Pentru a putea determina procentul de tesut adipos si alte valori ale organismului dumneavoastra, trebuie sa introduceti si sa memorati datele personale pe cantar.
Cantarul dispune de 10 spatii de memorare pentru utilizatori in care membrii familiei dumneavoastra pot salva, de exemplu, setarile personale.
Suplimentar, utilizatorii pot fi activati de pe alte dispozitive mobile pe care este instalata aplicatia „beurer Health- Manager” sau prin schimbarea profilului de utilizator in cadrul aplicatiei (consultati setarile aplicatiei).
Pentru a mentine activata o conexiune Bluetooth® pe parcursul punerii in functiune, mentineti smartphone-ul in apropierea cantarului.

Masa osoasa
Oasele noastre sunt supuse, asemenea intregului nostru organism, proceselor naturale de dezvoltare, degradare si imbatranire. Masa osoasa creste rapid la varsta copilariei si ajunge intre 30 si 40 de ani la nivelul maxim. Odata cu inaintarea in varsta, masa osoasa scade. Prin intermediul unei alimentatii sanatoase (in special calciu si vitamina D) si prin miscare periodica, puteti amana aceasta degradare in mod considerabil. Cu ajutorul dezvoltarii musculare specifice puteti imbunatati in mod suplimentar stabilitatea sistemului dumneavoastra osos. tineti cont de faptul ca aceasta scala masoara cantitatea de minerale din oase. Masa osoasa poate fi influentata foarte putin, dar variaza totusi in limita factorilor de influenta (greutate, inaltime, varsta, sex). Nu exista directive si recomandari recunoscute.
Atentie
Va rugam sa nu confundati masa osoasa cu densitatea osoasa. Densitatea osoasa poate fi determinata numai printr-o examinare medicala (de exemplu, tomografie computerizata, ultrasunete). Prin urmare, nu sunt posibile diagnosticari privind modificarile oaselor si duritatea osoasa (de exemplu, osteoporoza) cu ajutorul acestui cantar.

BMR
Rata metabolica de baza (BMR = Basal Metabolic Rate) reprezinta cantitatea de energie necesara organismului in conditiile unui repaus total pentru mentinerea functiilor sale de baza (de exemplu, in cazul in care petreceti 24 de ore in pat). Aceasta valoare este influentata in principal de greutate, inaltime si varsta. La cantarul de diagnoza, aceasta este afisata cu unitatea de masura kcal/zi, fiind calculata in baza formulei Harris-Benedict recunoscute stiintific.
Aceasta cantitate de energie este necesara organismului dumneavoastra in orice caz si trebuie pusa la dispozitia organismului prin hrana. in cazul in care, pe termen lung, aportul de energie este mai mic, pot aparea efecte nocive asupra sanatatii.

AMR
Rata metabolica activa (AMR = Active Metabolic Rate) reprezinta cantitatea de energie necesara organismului zilnic in stare activa. Consumul de energie al omului creste progresiv cu intensitatea activitatii fizice si este determinat cu ajutorul cantarului de diagnoza in functie de gradul de activitate setat (1– 5).
Pentru a mentine greutatea actuala, organismul trebuie alimentat cu energia consumata prin hrana si lichidele consumate. in cazul in care cantitatea de energie alimentata este mai redusa pe termen lung decat cea consumata, organismul preia diferenta in principal din tesuturile adipoase, ceea ce conduce la scaderea greutatii.
In cazul in care cantitatea de energie alimentata este mai ridicata pe termen lung decat rata metabolica activa (AMR) calculata, organismul nu poate arde excedentul de energie, iar acest excedent se depune sub forma de grasime, ceea ce determina o crestere in greutate.

analizor-corporal-body-complete-beurer-bf105-caracteristici

Legatura temporala a rezultatelor
Aveti in vedere ca prezinta importanta numai tendinta pe termen lung. Oscilatiile de greutate pe termen scurt in decursul catorva zile sunt de cele mai multe ori determinate numai de pierderea de lichide.
Semnificatia rezultatelor depinde de modificarile greutatii generale si ale procentelor tesutului adipos, ale apei din organism si ale tesutului muscular, precum si de durata realizarii acestor modificari. Trebuie sa diferentiati intre schimbarile rapide in decurs de cateva zile si schimbarile pe termen mediu (in decurs de saptamani) si lung (luni).
O regula de baza este ca schimbarile pe termen scurt ale greutatii reflecta aproape exclusiv schimbari ale procentului de apa din organism, in vreme ce schimbarile pe termen mediu sau lung pot viza, de asemenea, procentul tesutului adipos si muscular.

 • Daca greutatea scade pe termen scurt, dar procentul de tesut adipos creste sau ramane constant, ati pierdut numai o cantitate de apa – de exemplu dupa un antrenament, un tratament la sauna sau o dieta care nu provoaca decat pierderea rapida in greutate.
 • In cazul in care greutatea creste pe termen mediu, procentul de tesut adipos scade sau ramane constant, este posibil sa se fi produs in schimb masa musculara valoroasa.
 • Daca greutatea si procentul de tesut adipos scad concomitent, dieta dumneavoastra functioneaza – pierdeti tesut adipos.
 • Puteti sustine dieta dumneavoastra in mod ideal prin activitati fizice, antrenamente de fitness sau de forta. Astfel va puteti mari masa musculara pe termen mediu.
 • Tesutul adipos, apa din organism sau tesutul muscular nu trebuie insumate (tesutul muscular contine si componente ale apei din organism).


Transferarea valorilor masurate
a) Prin intermediul aplicatiei
In situatia in care aplicatia nu este deschisa, noile masuratori repartizate sunt memorate la nivelul cantarului. La nivelul cantarului pot fi memorate maxim 30 de masuratori per utilizator. Valorile masurate memorate sunt transferate automat catre aplicatie, in situatia in care accesati aplicatia in raza de actiune pentru Bluetooth®. Este posibil un transfer automat in starea oprita a cantarului.

b) Prin USB

 • Software-ul Beurer poate fi descarcat si instalat din sectiunea de descarcare de pe pagina https://www.beurer.com
 • Pentru instalarea software-ului urmati instructiunile.
 • Stabiliti conexiunea prin USB.

 

Avantaje Cantar de diagnostic "Body Complete" Beurer BF100

 • Analiză detaliată a întregului corp
 • Măsurare exactă a părţii superioare / inferioare a corpului cu ajutorul a 8 electrozi
 • Display detaşabil fără fir, iluminat albastru, de 120 x 46 mm
 • Display XXL, mobil (fara fir)
 • Mărime cifre display: 22 mm
 • Afişaj ultramodern cu matrice de puncte
 • Analiză grafică şi afişarea tendinţei
 • Evaluare pe calculator
 • Ghidarea intuitivă a utilizatorului în limbile: D (germana) , GB (engleza), F (franceza), Es (spaniola), I (italiana).
 • Electrozi din oţel superior, periat, cu o suprafaţă mare
 • Interfaţă pentru calculator (include cablu USB + software)
 • Funcţie de oprire automată, indicator de suprasolicitare
 • 30 memorii pentru 10 utilizatori + mod pentru oaspeţi

cantar diagnostic analizor corporal body complete beurer bf100 monitorizare

analizor-corporal-body-complete-beurer-bf105-cutie

Caracteristici

 • 30 memorii pentru 10 utilizatori + mod pentru oaspeţi
 • Comutare kg / lb / st
 • Mod de pornire: Button - On
 • Funcţie de oprire automată, indicator de suprasolicitare
 • Capacitate maximă: 180 kg
 • Diviziuni: 100 g / 0,1 % / 1 kcal
 • Dimensiuni : 33 x 33 x 4 cm
 • Suprafaţă : 33 x 30 cm
 • Mărime cifre display: 22 mm
 • Radiotransmisie (cântar către elementul de comandă) 433 MHz
 • Transfer de date prin Bluetooth® wireless technology Produsul utilizează Bluetooth® low energy technology, bandă de frecvență 2,402 – 2,480 GHz, putere de transmisie max. 0 dBm, compatibil cu smartphone-uri/tablete Bluetooth® 4.0

 

Continut Beurer BF100

 • Analizor Beurer BF105
 • Element de comandă detașabil, cu ecran
 • Suport de perete
 • Set de montaj pentru montarea pe perete
 • 3 x 1,5 V tip AA (cântar)
 • 3 x 1,5 V tip AA (element de comandă)
 • Cablu USB
 • Prezentele instrucțiuni de utilizare, precum și instrucțiuni succinte privind Bluetooth®/USB

 

Suport pentru ecranul cantarului (PROFISET BF105) disponibil separat contra cost

analizor corporal body complete beurer bf100 suport   cantar diagnostic analizor corporal body complete beurer bf100 suport

 

Producator: Beurer

Garantie: 5 ani

Cântar de diagnostic (analizor corporal) "Body Complete" Beurer BF100

Scrieţi comentariul
Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Cantar de diagnostic (analizor corporal) "Body Complete" Beurer BF105, conexiune USB PC + Bluetooth, ecran detasabil, garantie 5 ani, 180 kg maxim
Click pentru mărire
Cantar de diagnostic (analizor corporal) "Body Complete" Beurer BF105, conexiune USB PC + Bluetooth, ecran detasabil, garantie 5 ani, 180 kg maxim
Click pentru mărire
Cantar de diagnostic (analizor corporal) "Body Complete" Beurer BF105, conexiune USB PC + Bluetooth, ecran detasabil, garantie 5 ani, 180 kg maxim
Click pentru mărire
Cantar de diagnostic (analizor corporal) "Body Complete" Beurer BF105, conexiune USB PC + Bluetooth, ecran detasabil, garantie 5 ani, 180 kg maxim
Click pentru mărire
Cantar de diagnostic (analizor corporal) "Body Complete" Beurer BF105, conexiune USB PC + Bluetooth, ecran detasabil, garantie 5 ani, 180 kg maxim
Click pentru mărire
Inchide definitiv Advert Special Offer