Brita Cana filtranta de apa Brita Style, indicator "Smart LED Light" (timp / volum apa)

2 Review-uri
139 Lei

Optiuni de culoare (in cazul in care sunt disponibile): Albastra


Stoc epuizat
Cod Produs: Brita Style Ai nevoie de ajutor? 0732.153.151
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Video (4)
 • Review-uri (2)

Cana filtranta de apa Brita Style

 

Cana-filtranta-Brita-style-indicator-led-smart

 

 


Cana filtranta Brita Style combina designul modern cu cea mai noua tehnologie pentru a oferi un avantaj unic: modelul Premium este singurul model care este dotat cu contorul inteligent Brita, care foloseste 2 moduri diferite (volumul de apa si durata in timp) pentru a sti cand trebuie inlocuit cartusul. Astfel va puteti bucura de fiecare data de cea mai buna apa filtrata Brita.

Cana-filtranta-Brita-style-albastra

Cana-filtranta-Brita-style-albastra-linemed

brita-style-cool-maxtra-indicator

cani-filtrante-Brita-tabel-comparativ

 

Pentru a activa sistemul de monitorizare, tine apasat butonul led timp de aprox. 5 secunde, timp in care ledul verde se va aprinde alternativ de 3 ori. De fiecare data cand cana filtranta Style va fi utilizata, beculetul verde se va aprinde; in momentul in care lumina verde va fi inlocuita cu cea galbena in timpul utilizarii, vei stii ca este timpul sa inlocuiesti cartusul filtrant MAXTRA+.

Daca lumina de avertizare devine rosie, capacitatea de filtrare a cartusului a expirat in intregime (s-a filtrat deja cu ajutorul sau cantitatea de apa recomandata).

Inlocuirea cartusului filtrant MAXTRA+

Pentru obtinerea unor rezultate optime de fiecare data, recomandam inlocuirea cartusului MAXTRA+  la fiecare 4 saptamani sau la 150 l de apa filtrata. Dupa expirarea termenului recomandat, detasati capacul canii filtrante, scoateti palnia cu grija, apoi, cuprinzand de o parte si de alta cartusul, trageti-l in sus.
Noua forma ergonomica a cartuselor MAXTRA+ permite inlaturarea si inlocuirea lor cu usurinta.

caracteristici-Filtru-BRITA-Maxtra+

 

Comparativ cu versiunile anterioare ale cartuselor BRITA, MAXTRA+ dispune de o sita de filtrare cu 25% mai fina si mai eficienta si de o suprafata totala de filtrare cu 30% mai mare; apa de la robinet va fi trecuta in prima faza printr-o sita mai mare pentru o prima purificare, retinand mai intai particulele grosiere, iar la final va fi filtrata din nou, trecand printr-o sita mult mai fina.

Noua formula a particulelor de carbune activ "Micro Carbon", mai mici si mai rotunde decat cele folosite anterior, inlatura mai eficient si mai rapid impuritatile organice care afecteaza gustul si mirosul. In acelasi timp, rasina de schimbare de ioni  elimina calcarul si reduce rapid metalele precum cuprul si plumbul. Rezultatele performante ale canilor BRITA si gustul impecabil al apei filtrate se datoreaza in principal acestor particule.

Carbunele activ, obtinut din coaja de nuca de cocos, acum prezent sub o forma si mai compacta decat in versiunile anterioare ale cartuselor de filtrare, poate filtra mai eficient o cantitate mai mare de apa. Micro-porii particulelor de carbune capteaza substantele nedorite, facand fata chiar si in lupta contra pesticidelor.

 

Dovada eficientei cartuselor MAXTRA+?
Intreg procesul de filtrare, cat si calitatea produselor BRITA sunt testate atat in laboratoarele proprii, cat si de organizatii precum faimoasa TÜV SÜD, care a atestat faptul ca produsele BRITA corespund normelor europene din industria alimentara.
Utilizarea cartuselor MAXTRA+ este recomandata chiar si de Academia Britanica de Ceai, fiind dovedit faptul ca aroma ceiului si a cafelei preparate cu apa filtrata cu MAXTRA+ este intensificata.

Cum se desfasoara, efectiv, procesul de purificare a apei?
Simplu! Printr-un proces relativ rapid (in aprox. 1 minut), dar deloc superficial, care pare floare la ureche datorita celor 4 componente de baza ale cartusului MAXTRA+.

 • 1. Cea dintai sita opreste patrunderea impuritatilor;
 • 2. Particulele "Micro Carbon" rezultate din nuca de cocos elimina clorul si alte substante organice care pot afecta gustul si mirosul bauturii;
 • 3. Rasina de schimbare de ioni  retine metalele si impiedica depunerea calcarului.
 • 4. Apa este trecuta, pentru o ultima filtrare, printr-o sita mai fina ce retine chiar si cele mai fine particule nedorite.
 • 5. Apa este gata sa fie consumata!


Cum pregătesc filtrul MAXTRA+ pentru utilizare?

 • Umple cu apă un vas sau o carafă.
 • Scufundă filtrul în apă și agită-l stânga-dreapta pentru aproximativ 1 minut. Așa te asiguri că elimini tot aerul dintre granulele filtrante.
 • Montează filtrul în carafa BRITA.
 • Filtrează, apoi aruncă primii 2 litri de apă.
 • Gata! Filtrul tău poate fi folosit.

 

 

 

 

Avantajele canii Brita

 • Filtru de apa premium, convenabil si stilat, cu contor inteligent Brita Smart LED.
 • 1.4 litri capacitate apa filtrata (2.4 litri capacitate totala)
 • Contorul Brita Smart LED masoara volumul de apa filtrata si timpul pentru performanta optime
 • Design slim pentru usa frigiderului, capac cu maner pentru umplerea usoara cu apa
 • Maner ergonomic si baza antialunecare
 • Compatibil cu cartusele Maxtra+ pentru o indepartare eficienta a clorului, depunerilor de calcar si a impuritatilorCaracteristici

 • Tehnologia Maxtra+ pentru o apa curata, cu cel mai bun gust
 • Deschidere facila pentru o umplere usoara
 • Maner ergonomic, baza antialunecare
 • Contor inovativ Brita Smart LED ce indica momentul inlocuirii cartuselor
 • 1.4 litri capacitate apa filtrata (2.4 litri capacitate totala)
 • Capac cu clapeta pentru umplere
 • Design modern
 • Maner ergonomic
 • Tehnologie: Maxtra+

 

Dimensiuni

 • 2.4 litri (1.4 litri apa filtrata): Dimensiuni: 22 x 10.5 x 24.5 cm
 • Se potriveste in usa frigiderului
 • 1 cartus Brita Maxtra+ inclus in pachet


BRITA - un simbol al calităţii şi al savorii!
În ultimii 40 de ani, numele BRITA a devenit în întrega lume sinonim pentru compentenţă, know-how şi pasiune în domeniul îmbunătăţirii apei potabile.
Fondată în 1966, BRITA este recunoscută ca inventatoarea filtrului de apă pentru masă şi ca specialist pentru reducerea concentraţiei de calcar. În prezent, compania produce şi vinde atât filtre de apă potabilă pentru uz casnic, cât şi soluţii inovatoare pentru filtrarea apei în domeniul profesional.
Oameni din aproximatv 70 de tări din întreaga lume utilizează şi au încredere în apa filtrată BRITA. Zeci de ani de experienţă, cercetare intensivă, dedicare pentru calitate şi dorinţă de performanţă maximă au contribuit la recunoaşterea în prezent a companiei BRITA ca leader în tehnologie şi calitate.

 

 

Garanţia calităţii BRITA
Produsele BRITA respectă cele mai înalte standarde de calitate. Cartușele filtrante BRITA sunt sterilizate cu abur.
Un institut independent atestă că filtrele de apă BRITA, precum și cartușele sunt conforme standardelor de calitate alimentară.

cana-Brita-Marella-XL

apa-filtrata-nefiltrata

Cana-filtranta-Brita-style-bijuterie

Cana-filtranta-Brita-style-design-modern-linemed

Cana-filtranta-Brita-style-indicator-inteligent-linemed

Ce se filtrează?
Cărbunele absoarbe clorul, pesticidele şi poluanţii organici, îmbunătăţeşte gustul şi elimină mirosurile şi culoarea. Cărbunele conţine de asemenea un inhibitor care previne înmulţirea bacteriilor. Răşina schimbătoare de ioni înlătură duritatea temporară care provoacă depuneri de calcar şi reduce semnificativ nivelul metalelor, cuprul şi plumbul.
Vă veţi bucura de apă mai curată, mai limpede și mai gustoasă pentru băuturi fierbinţi și reci, precum și pentru mâncăruri delicioase. Cartușul BRITA reduce calcarul. De aceea, în aparatele dvs. electrocasnice se va depune mai puţin calcar.

Tehnologii

Tehnologia MAXTRA foloseste MicroporeFilter si ProtectFilter, tehnologii care reduc cantitatea de clor, calcar, reduc duritatea apei si absorb metalele grele (plumb, cupru). Flow Control asigura filtrarea perfecta a apei in scurt timp.

Pentru a obţine maximul de performanţă, este indicat să schimbaţi cartușul filtrant BRITA în mod regulat. Pentru cele mai bune rezultate, schimbaţi cartușul la fiecare patru săptămâni. Durata de viaţă a cartușului depinde de calitatea apei locale; de exemplu, într-o zonă cu apă dură (cu o duritate pe scala germană de la 10˚ la 12˚) cartușul BRITA Classic va filtra aproximativ 100 de litri.

De ce este mai bun gustul ceaiului, cafelei şi băuturilor preparate cu apă filtrată?
Apa este un foarte bun solvent natural şi ajută la punerea în valoare a aromei cafelei şi ceaiului. Prezenţa şi mărimea durităţii temporare (calcar) în apă afectează solubilitatea substanţelor aromatice, de exemplu în cazul ceaiului şi cafelei. Cu cît cantitatea de calcar din apă este mai mare, cu atît capacitatea de dizolvare este mai mică. În cazul apei de băut cu un conţinut scăzut de calcar, aroma ceaiului şi cafelei este mai puternică, lucru valabil şi în cazul mîncării gătite.

Cum funcţionează cartuşul filtrant Maxtra?
Cartuşul Maxtra conţine o combinaţie de răşină schimbătoare de ioni şi cărbune active. Procesul de filtrare se realizează în 4 paşi:
Pasul 1: Prefiltrare intensivă:
Apa curge printr-un filtru sită fin.
Pasul 2: Filtrare cu schimbare de ioni:
Răşina schimbătoare de ioni reduce calcarul (duritatea carbonată) şi unele metale grele (cum ar fi plumbul şi cuprul).
Pasul 3: Filtrare cu cărbune activ:
Cărbunele activ reduce semnificativ substanţele care afectează mirosul şi gustul apei, cum ar fi clorul şi impurităţile organice, precum şi unele pesticide.
Pasul 4: Filtrare finală intensivă:
Filtrul sită fin special reţine mixtura de particule.


Cît timp durează filtrarea?
Procesul de filtrare în cei 4 paşi durează aproximativ un minut.

Cît de des trebuie să schimb cartuşul filtrant Maxtra?
Calitatea apei variază considerabil de la un loc la altul şi chiar de la o zi la alta în acelaşi loc. Acest lucru afectează durata de viaţă a cartuşului. Pentru a fi sigur că sistemul dumneavoastră BRITA funcţionează întotdeauna bine, vă recomandăm să schimbaţi cartuşul regulat, cel puţin o dată la fiecare 4 săptămîni. Cănile filtrante BRITA sunt echipate fie cu un dispozitiv electronic “Memo” fie cu unul mecanic “Calendar” pentru a vă indica data la care cartuşul ar trebui schimbat.

 

Produsele au fost testate si avizate corespunzator exigentelor Directivelor Europene.

Nu filtrati decat apa potabila cu temperatura intre 1-50oC.

Pentru performanta maxima schimbati cartusul in fiecare luna.

Cana-filtranta-Brita-style-frigider

Cana-filtranta-apa-Brita-style

Continutul cutiei

 • 1 cana filtranta Brita Style
 • 1 cartus Maxtra+
 • Manual de instructiuni
 • Certificat de garantie

cana-Brita
Cana Brita-elemaris

 

Producator: Brita
 

Cana filtranta de apa Brita Elemaris Cool

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Marius Ovi,

Eu am cumparat 2, pentru mine si sotia mea, si functioneaza perfect. Pur si simplu bei apa care trece prin filtrul de carbon. Noi le folosim de peste o luna fara nici un fel de probleme. E simplu!!

Raspunde

A fost util acest review?

Balaban,

MI se pare ca e la un pret bun comparativ cu alte produse. Apa se filtreaza bine si impreuna cu cele 3 filtre consider ca am facut o achizitie buna

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti L-Vi: 9-16 (suport exclusiv pe adresa de mail)

0732.153.151 comenzi@linemed.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!