Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat Laica VT3217.
Aparatul de vidat Laica VT3217 absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic.
Laica VT3217 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere.
Comandarea functiilor se face de la cele 5 taste.
Laica VT3217 este dotat cu functia Pulse Vacuum, care permite vidarea prin impulsuri.
Pentru o sigilare rezistenta, aparatul de vidat are banda dubla de sigilare si poate executa 100 de cicluri automate de sigilare consecutive, fara a avea nevoie de timp de racire.
Puteti opta pentru 3 tipuri de sigilare a pungii pentru alimente uscate (sigilare simpla), umede (sigilare dubla) sau ude (sigilare extinsa).
Aparatul de vidat Laica VT3217 poate vida caserole.
Pentru o utilizare mai usoara, aparatul de vidat Laica VT3217 este prevazut cu cutter pentru o taiere facila a rolei la dimesiunea potrivita.
Ambalarea in vid - descrierea procedeului
Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.
Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.
In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.
CUMPARA si ACCESORII VIDARE |
Avantajele ambalarii alimentelor in vid:
In cazul alimentelor fragile, utilizatorul poate comanda, oricand considera necesar, oprirea procedeului de vidare si sigilarea pungii prin apasarea tastei SEAL.
Pentru o sigilare cat mai sigura a pungilor, aparatul este dotat cu banda dubla de sigilare.
Aparatul de vidat este dotat cu camera detasabila de colectare a lichidelor pentru a permite eliminarea eventualelor lichide in exces.
Compresorul are o capacitate maxima de aspiratie de 17 litri/minut.
Poate vida hrana uda, umeda si alimente uscate.
Aparatul de vidat Laica VT3217 vine pregatit cu o rola de dimensiuni 28 x 600 cm.
Aparatul de vidat Laica se poate folosi cu urmatoarele comsumabile:
Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid:
Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupa ambalare in vid |
Carne | 4-5 luni | 15-20 luni |
Peste | 3-4 luni | 12 luni |
Legume | 10 luni | 18-24 luni |
Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupa ambalare in vid |
Carne cruda | 2-3 zile | 6-9 zile |
Peste proaspat | 1-3 zile | 4-5 zile |
Vanat | 2 zile | 6 zile |
Salam feliat | 4-6 zile | 22 zile |
Salam | 7-14 zile | 25-40 zile |
Cascaval | 6-20 zile | 25-60 zile |
Legume | 1-4 zile | 8-10 zile |
Fructe | 5-8 zile | 10-14 zile |
Paste/Orez/Lasagna | 2-3 zile | 6-9 zile |
Carne gatita | 3-4 zile | 10-15 zile |
Dulciuri, deserturi | 5 zile | 18-20 zile |
Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupa ambalare in vid |
Paine | 2 zile | 6-8 zile |
Biscuiti | 4-5 luni | 12 luni |
Paste/orez | 6 luni | 12 luni |
Faina | 4 luni | 12 luni |
Cafea | 3 luni | 12 luni |
Ceai | 5 luni | 12 luni |
Fructe uscate | 4 luni | 12 luni |
Accesorii optionale
Termen de garantie: 2 ani
Producator: Laica - Italia
Scrie un review