Tensiometre Omron mai subtiri si mai silentioase

Omron Healthcare isi modernizeaza gama de tensiometre de incheietura

Mai subtiri si mai silentioase decat modelele precedente

HOOFDDORP, Olanda – 14 noimebrie 2012 – Omron Healthcare Europe B.V. anunta modernizarea gamei de tensiometre de incheietura, inclusiv a celor mai silentioase si subtiri modele create pana acum. Acum toata lumea isi poate verifica tensiunea arteriala oriunde si oricand.

Pentru o monitorizare regulata la domiciliu, tensiometrele de incheietura de la Omron sunt o solutie usoara si demna de incredere. La munca, acasa sau in calatorii, utilizatorii pot obtine o masuratoare rapida si comoda. Pur si simplu ridicati maneca astfel incat incheietura sa fie descoperita.
Noua gama este potrivita pentru toate stilurile de viata. Omron vrea ca toata lumea – cu sau fara hipertensiune – sa aiba posibilitatea de a-si verifica tensiunea arteriala, astfel incat sa isi poata forma o imagine despre starea lor de sanatate si sa o monitorizeze in timp.

Mai subtiri si mai silentioase ca niciodata
Modelele RS6 si RS8 sunt tensiometrele cele mai subtiri si mai silentioase create vreodata de Omron. Sunt atat de discrete incat utilizatorii isi pot verifica tensiunea arteriala inclusiv in aeroport, fara ca cineva sa observe.

Modelele RS6 si RS8 sunt foarte usor de folosit si foarte precise datorita senzorului de pozitionare ce va indica daca tensiometrul este corect pozitionat la nivelul inimii. Caracteristicile specifice mansetei o fac simplu de utilizat si puteti fi siguri ca nu ati strans manseta prea tare sau este prea lejera.

Modelele RS2 si RS3 au manseta preformata ce face tensiometrele simplu de pozitionat si infasurat pe incheietura. In plus, display-ul este orientat in sus, astfel incat utilizatorul poate urmari ecranul in timpul masuratorii.

Toate modelele au drept caracteristica standard un detector de batai neregulate ale inimii. Cu ajutorul unei pictograme de pe ecran, pacientul este anuntat in cazul in care apar batai neregulate ale inimii, acest lucru ducand la erori ale masuratorii. Aparatul nu pune diagnostic de aritmie, insa anunta utilizatorul ca este cazul sa ceara parerea unui medic.

Cu peste 100 de milioane de tensiometre vandute pe tot globul, in ultimii 30 de ani, Omron Healthcare este lider mondial in aparate de masurare a tensiunii. Toate produsele sunt proiectate in Japonia si sunt validate clinic – aceasta inseamna ca va puteti increde intr-un rezultat precis, oriunde v-ati afla.

Despre Omron Healthcare
Din dorinta de a imbunatati vietile oamenilor, Omron Healthcare produce aparatura medicala validata clinic pentru monitorizarea starii de sanatate si tratarea anumitor afectiuni. Portofoliul nostru include tensiometre, aparate pentru sistemul respirator, termometre electronice, pedometre precum si analizoare corporale si echipamente medicale profesionale. De zeci de ani, produsele Omron ajuta oamenii sa previna boli, sa le trateze si sa aiba un stil de viata sanatos atat acasa, cat si in mediul clinic, in peste 100 de tari. Omron Healthcare Group are sediul central in Kyoto, Japonia, iar Omron Healthcare B.V. raspunde de Europa, Rusia, Orientul Mijlociu si Africa si ofera servicii clientilor din peste 60 de tari printr-o retea de distributie bine stabilita.

Sursa: Omron Healthcare

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.