Noua generaţie de toalete portabile

Thetford, inventator al primei toalete de camping, a lansat noua generaţie de toalete portabile
UN DESIGN REVOLUTIONAR, DE NEEGALAT IN FUNCTIONALITATE

Thetford, inventator al primei toalete de camping, a informat ca a lansat noua generaţie de toalete portabile. Aceasta linie de produse de ultima generaţie cuprinde doua variante de modele, Porta Potti Excellence – modelul de lux si Porta Potti Qube, modelul clasic. Noua linie Porta Potti duce relaxarea la un alt nivel, oferind un confort de neegalat si un design perfect. Îndeplineşte de asemenea actualele si viitoarele cerinţe pentru oricine are nevoie de o soluţie sanitara care nu necesita conexiune la sistemul de apa sau la cel de canalizare.

noua-generatie-de-toalete-portabile-PortaPotti-Thetford

Porta Potti Excellence – design impecabil cu un plus de Excelenta
Lansarea pe piaţa a gamei Porta Potti Excellence reprezintă intr-un fel o renaştere de design pentru brand-ul celebru. Reprezintă răspunsul la cum sa se livreze experienţe sanitare mobile superioare,
respectând un design fin si sofisticat. Aceasta “bijuterie” a toaletelor portabile reflecta in fiecare detaliu cunoştinţele si experienţa producătorilor. Creata de companie ca fiind o toaleta portabila de lux, suntem de părere ca noua gama Porta Potti Excellence se va potrivi folosirii pe ambarcaţiuni, pe şantiere de construcţii sau acasă, datorita detaliilor impecabile. Porta Potti Excellence a fost proiectata ţinând cont in primul rând de utilizatorul final, astfel incat variile funcţionalităţi inteligente sa transforme experienţa sanitara intr-una mult mai confortabila.

noua-generatie-de-toalete-portabile-PortaPotti-Excellence

Atributele inovative Porta Potti Excellence, confort de neegalat al utilizatorului
Excellence se diferenţiază nu numai prin designul unic fata de alte toalete portabile, dar si prin forma sa care seamănă cu toaleta de acasă, cu o înălţime superioara a scaunului. Vasul este acum mai mare, permiţând persoanelor mai in vârsta sa folosească toaleta in mod confortabil. In plus, utilizatorul beneficiază si de un panou de control proiectat cu atenţie, armonios integrat in toaleta, care are o pompa, o unitate de umplere cu apa si un indicator de nivel al apei.
De asemenea in Excellence este integrat si un suport pentru hârtia igienica, astfel incat aceasta sa fie la indemană pentru utilizator. Modelul mai integrează si un indicator de nivel, atât pentru rezervorul de reziduuri, cat si pentru cel de apa.
Asta înseamnă ca utilizatorul nu o sa mai aibă surprize neplăcute, deoarece panoul de control indica in timp util daca rezervorul de reziduuri trebuie golit sau daca rezervorul de apa trebuie umplut.

Porta Potti Qube, model clasic îmbunătăţit
Noua linie de produse de ultima generaţie conţine si un model care a ajutat la definirea brand-ului Porta Potti. Noua generaţie se numeşte Porta Potti Qube. Qube duce mai departe actuala gama Porta Potti, oferind un design proaspăt, curbe frumos aşezate si o varietate de atribute adiţionale. Acestea includ printre altele o clema pentru capac, un sistem al lamei îmbunătăţit si un mâner mai bun pentru purtarea rezervorului de reziduuri. Ambele linii de produse respecta calitatea, experienţa si pasiunea pentru timpul liber.
De aceea utilizatorii primesc pentru fiecare produs o garanţie de 3 ani si alte mostre complementare de aditivi de toaleta. Thetford este cel mai bine vândut brand de produse pentru toaleta mobila si oferă o gama larga de aditivi pentru a garanta o utilizare fără griji si confortabila a toaletelor portabile.

logo-PortaPotti-Cube

noua-generatie-de-toalete-portabile-PortaPotti-Thetford-qube

De ce sa alegeţi Porta Potti?
• 3 ani garanţie
• Construit din plastic durabil si uşor
• Sistem economic de a trage apa
• Libertatea de a alege sistemul de tragere a apei
• Design ergonomic
• Sigilat ermetic pentru a izola mirosurile neplăcute
• Pachet de aditivi complementari
• Lideri pe piaţa de peste 40 de ani

Atribute cheie
A investi in Thetford Porta Potti va garantează o toaleta portabila pe care va puteţi baza mulţi ani de-acum înainte.
• Rezervor de apa individual
• Rezervor de reziduuri detaşabil
• Gura de golire rotativa integrata
• Indicator de nivel pentru rezervorul de reziduuri (disponibil doar la anumite modele)
• Dispozitiv pentru golire igienica fără stropire

Se pare ca vom avea un sezon frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.