Hidromasajul = relaxare naturala!

Fie ca ne place sau nu, stresul face parte din viata noastra de zi cu zi. Fiecare dimineata este un maraton intre a duce copiii la scoala, a ajunge la servici la timp, a face piata, etc. Sunt atatea de facut incat uitati ca aveti nevoie de o perioada in care sa va rasfatati si sa va relaxati. O noua metoda de eliminare a stresului este hidromasajul – modalitatea perfecta de a relaxa corpul si mintea.

Centrele de talasoterapie au inteles beneficiile hidromasajului si ofera acum tot felul de tratamente si masaje pe baza de apa. Daca stilul de viata agitat nu va permite sa gasiti timpul pentru a merge la o sedinta de talasoterapie, exista acum aparate de hidromasaj ce pot fi folosite acasa, oricand doriti!

Ce este hidromasajul?

Hidromasajul este o tehnica naturala de masaj cu apa ce combina beneficiile masajului cu calitatile terapeutice ale apei. Hidromasajul este linistitor pentru tot corpul. Poate fi facut oriunde exista o sursa de apa:

– Jacuzzi sau cada cu hidromasaj – Jeturi de apa directionale – Apa calda

Beneficiile hidromasajului

Hidromasajul are o multitudine de beneficii. In primul rand va linisteste, si totodata va reenergizeaza profund corpul datorita vartejurilor create de jeturile de apa. In al doilea rand, va amelioreaza durerile musculare si articulare si are un efect benefic asupra circulatiei. Si, nu in ultimul rand, hidromasajul va ajuta sa scapati de celulita si de aspectul neplacut de coaja de portocala al pielii.

Hidromasaj in intimitatea propriei case

Hidromasajul este disponibil in diverse forme, care au toate un singur scop: sa va ajute a va relaxa! Nu veti mai avea nevoie sa vizitati salonul de frumusete pentru a beneficia din plin de relaxare. Aparatele de hidromasaj din intimitatea propriei dumneavoastra locuinte va permit sa va bucurați de sedinte de hidromasaj cand si unde doriti: • spa pentru picioare, un bazin pentru picioare care produce bule de aer si vibratii. • cada cu hidromasaj, o saltea cu bule ce este plasata in interiorul cazii dumneavoastra. • piscina pentru mai multe persoane, piscina gonflabila pentru interior sau exterior pentru mai multe persoane.

Indiferent ce varianta alegeti, va puteti bucura acum de beneficiile unui hidromasaj ori de cate ori doriti si oriunde doriti.

Sursa: Lanaform

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.