Producători
 
Coşul meu
0 obiecte
 
 • Analizoare corporale

 • Aparate aerosoli

 • Tensiometre Digitale

 • Filtre Brita Maxtra+

 • Toalete portabile PortaPotti Thetford

Analizor corporal si cantar electronic OMRON BF511 (Body Fat monitor), 3 ani garantie, analiza cu 8 SENZORI

Analizor corporal si cantar electronic OMRON BF511 (Body Fat monitor), 3 ani garantie, analiza cu 8 SENZORI
Click pentru mărire
Preţ: 545 RON 485 RON
Stoc: Verifica stoc!
Model: HBF-511 B/T-E
Producător: Omron
Rating Mediu: 5 din 5 Stele!

Opţiuni Disponibile:
Optiune culoare (in functie de stoc):

 

Analizor corporal si cantar electronic (bady fat monitor) OMRON BF511, 3 ani garantie

 

Avantaje

Acest model de „familie”, disponibil in 2 variante de culoare: albastru si turcoaz, determina

 • tesutul adipos
 • tesutul adipos visceral
 • tesutul muscular scheletic
 • indicele masei corporale
 • rata metabolismului bazal
 • greutatea corporala

Dupa fiecare masuratoare, o interpretare a rezultatelor este afisata pe ecran.

Clasificarea sa ca dispozitiv medical si validarea clinica subliniaza precizia si siguranta acestui model „de familie”. Partea detasabila, care are un ecran mare si usor de urmarit, asigura o usurinta sporita in utilizare, oferind posibilitatea tuturor membrilor familiei de a-si monitoriza profesional compozitia corporala.


Vezi tabel comparativ cu cantarele si analizoarele corporale OMRON  tabel comparativ


Mod de utilizare

analizor-corporal-BF511

 

 • Aparat destinat determinarii compozitiei corporale.
 • Folosind tehnologia BIA (Bioelectric Impedance Analysis = analiza impedantei bioelectrice) analizorul corporal Omron BF 511 masoara cantitatea de tesut adipos din corp in doar cateva secunde.
 • Cantarul electronic cu analizor corporal Omron BF511 se adreseaza întregii familii - poate fi folosit si de copii cu vârsta de la 6 ani in sus.
 • Foloseste o tehnologie unica de scanare a intregului corp atat la nivelul mainilor cat si la nivelul picioarelor - cea mai precisa tehnologie de masurare.
 • Acest produs este validat clinic (pentru persoanele cu varste cuprinse intre 18 si 80 de ani) ceea ce inseamna ca acest produs medical este unul profesional, de o inalta precizie si siguranta.

 

 • Acuratetea rezultatelor este foarte buna, valorile obtinute fiind similare celor determinate prin efectuarea unui RMN!


analizor-corporal-Cantar-electronic-OMRON-BF511-caracteristici


De ce sa alegem un analizor corporal?
Este important sa ne cunoastem greutatea, insa exista si alti factori de sanatate ce pot indica, mai exact, cat de sanatos este “interiorul” nostru. Gama de analizoare corporale Omron va poate oferi informatii precise despre greutatea si compozitia corporala fara nici un fel de durere (neinvaziv). Mai mult decat un simplu cantar, un analizor corporal va poate ajuta sa va mentineti motivati in timp ce urmariti progresele facute in timpul dietei sau antrenamentului, sau atunci cand pur si simplu faceti unele schimbari in stilul de viata, cum ar fi o alimentatie corecta si echilibrata si exercitii fizice.
Analizorul corporal Omron BF511 este conceput pentru a fi folosit de intreaga familie. Poate fi utilizat zilnic chiar si de catre copiii de peste 6 ani (sunt afisate toate informatiile, cu exceptia tesutului adipos visceral si a tesutului muscular scheletic, aceste informatii fiind calculate de la varsta de 18 ani).
Folosind tehnologia cu senzori, Omron BF511 va ofera informatii complete si precise despre corpul dumneavoastra fara nici un pic de durere: greutatea corporala (in kilograme), procentul de tesut adipos, tesutul adipos visceral, rata metabolismului bazal si tesutul muscular scheletic – pentru a va ajuta sa intelegeti cat de eficient lucreaza corpul dumneavoastra, si pentru a va ajuta sa va atingeti scopurile in pierderea in greutate. Simplu de utilizat si cu valori exacte, Omron BF511 este unealta perfecta de fitness pentru a fi folosita oricand in confortul propriei case.


Identificare-nivelul-normal-tesut-adipos 
Identificarea nivelului normal de tesut adipos, in functie de varsta si sex.

Grasimea – ce ar trebui sa stiti
Ce este tesutul adipos?
Corpurile noastre necesita o anumita cantitate de grasime pentru a functiona, insa prea multa grasime poate avea un efect negativ asupra starii noastre de sanatate. Studiile au aratat ca un nivel ridicat de grasimi in corp, in mod deosebit grasimea viscerala, mareste riscul de a dezvolta diverse afectiuni, cum ar fi hipertensiune, diabet sau afectiuni cardiace. Nivelul de tesut adipos potrivit variaza in  functie de varsta si sex; acest grafic va indica nivelul de tesut adipos in functie de acesti factori.

tesut-adipos-visceral-tesut-adipos-subcutanat 
Sectiune transversala a pieptului – tesut adipos visceral; tesut adipos subcutanat

Ce este tesutul adipos visceral?
Tesutul adipos visceral, sau “obezitatea centrala”, reprezinta grasimea localizata in interiorul cavitatii peritoneale – mai exact, in dreptul taliei. Spre deosebire de tesutul adipos subcutanat, ce se afla imediat sub piele, tesutul adipos visceral se afla printre organele interne, multe dintre ele fiind localizate in aceasta cavitate.
Studiile au aratat ca exista o legatura stransa intre nivelul ridicat de tesut adipos visceral si riscul de a dezvolta boli cardiovasculare si alte afectiuni. Analizorul corporal Omron BF511 va cataloga nivelul dumneavoastra de tesut adipos visceral pe o scara de la 1 la 30; valorile normale sunt situate intre 1 si 9, valorile peste 15 fiind foarte mari.
 

Ce este testutul adipos subcutanat?
Tesutul adipos subcutanat nu se depunde numai in jurul taliei, ci si la nivelul bratelor, soldurilor si coapselor, disproportionand corpul. Desi nu este corelat direct cu riscul de a dezvolta anumite afectiuni, se considera ca mareste presiunea exercitata asupra inimii conducand astfel la alte complicatii. Analizorul Omron BF511 nu afiseaza nivelul de tesut adipos subcutanat, ci este inclus in procentul de tesut adipos total.
 

Cum puteti micsora tesutul adipos?
Cea mai buna metoda de a micsora continutul de tesut adipos total din corp este de a face regulat exercitii fizice si de a manca sanatos. Folosind un analizor corporal precum Omron BF511 veti avea rezultate exacte, monitorizand astfel progresul pe care il faceti urmand o anumita dieta, sau pur si simplu monitorizandu-va starea generala de sanatate. 
 

Din punct de vedere stiintific
Tesutul adipos are o conductivitate electrica scazuta. Analizorul corporal Omron BF511 masoara procentul de tesut adipos folosind metoda Impedantei Bioelectrice (BI). Muschii, vasele de sange si oasele sunt tesuturi cu un continut mai mare de apa, ce conduc electricitatea mai usor. Tesutul adipos este un tip de tesut cu o conductivitate electrica scazuta. Analizorul BF511 trimite prin tot corpul un curent electric extrem de slab (de 50 kHz), pe care nici nu il simtiti in timpul utilizarii, pentru a determina continutul de tesut adipos. Pentru a putea determina compozitia corporala, aparatul foloseste impedanta electrica, iar impreuna cu informatiile despre varsta si sex genereaza rezultate bazate pe date predeterminate despre compozitia corporala.

Avantajele analizoarelor corporale
Avand acasa un analizor corporal Omron BF511 va puteti monitoriza starea de sanatate intr-un mod rapid si practic. Utilizarea unui aparat Omron inseamna disponibilitate, incredere si acuratete oricand aveti nevoie – de la liderul de piata in segmentul aparatelor de monitorizare a sanatatii la domiciliu.


Metoda de masurare BIA consta in traversarea corpului uman a unui curent electric foarte slab si nepericulos. Acesta permite aparatului sa determine cu precizie stiintifica compozitia corpului dumneavoastra. Tehnica BIA de masurare a stratului adipos este diponibila pentru prima data la costuri reduse, fiind inglobata intr-un dispozitiv compact, portabil si usor de utilizat.

Body-fat-monitor-Cantar-electronic-si-analizor-corporal-OMRON-BF-511-albastruBody-fat-monitor-analizor-corporal-OMRON-BF-511-turcoaz

 • OMRON BF511 determina si clasifica, cu ajutorul a 8 senzori:
  • nivelul de tesut adipos visceral (18-80 ani)
  • procentul de tesut muscular scheletic (6-80 de ani, clasificarea se face numai pentru 18-80 ani)
  • procentul de tesut adipos (6-80 ani)
  • indicele masei corporale (lMC) (6-80 ani)
  • rata metabolismului bazal (6-80 ani)
 • Limita de greutate (greutate maxima admisa): 150 de kg.
 • Memorie pentru 4 utilizatori diferiti - memoreaza ultima determinare.
 • Mod utilizare "copil"
 • Acest aparat este disponibil în doua variante: albastru inchis / turcoaz.

 

Datele tehnice ale cantarului electronic cu determinarea compozitiei corporale OMRON BF511

Model: OMRON BF511 (HBF-511 B/T-E).

Produs: Aparat pentru determinarea compozitiei corporale.

 

Folosind cei 8 senzori, afisajul prezinta:

Greutate (domeniu): 0-150kg cu o rezolutie de 0,1 kg.

Procentul de tesut adipos (domeniu): 5,0 - 60,0% cu o rezolutie de 0,1%.

Procentul de tesut muscular (domeniu): 5,0 - 50,0% cu o rezolutie de 0,1%.

Indicele Masei Corporale (domeniu): 7,0 - 90,0 cu o rezolutie de 0,1.

Nivelul de tesut adipos visceral (domeniu): 30 de nivele cu rezolutie de 1 nivel.

Clasificarea Indicelui Masei Corporale (grafic): -(Subponderal)/ O(Normal) / + (Supraponderal)/ ++ (Obez) având un afisaj cu 12 nivele de bare.

Clasificarea procentului de tesut adipos (grafic): -(Scazut)/ O(Normal) / + (Ridicat)/ ++ (Foarte ridicat) având un afisaj cu 12 nivele de bare.

Clasificarea nivelului de tesut adipos visceral (grafic):  O(Normal)/ + (Ridicat)/ ++ (Foarte ridicat) având un afisaj cu 9 nivele de bare.

Precizie:

 • Determinarea greutatii:
  • 0,0kg - 40,0kg: ±0,4kg
  • 40,0 kg -150,0 kg: ± 1%.
 • Procentul de tesut adipos (S.E.E.): 3,5%.
 • Procentul de tesut muscular (S.E.E.): 3,5%.
 • Nivelul de tesut adipos visceral (S.E.E.): 3 nivele.

Date de intrare:

 • Inaltime: 100,0 -199,5 cm.
 • Varsta: 6 - 80 ani.
 • Gen: Masculin / Feminin

Determinarea si clasificarea nivelului de tesut adipos visceral precum si clasificarea procentului de tesut muscular se face pentru vârste cuprinse intre 18 - 80 ani.
Determinarea si clasificarea procentului de tesut adipos, determinarea procentului de tesut muscular, rata metabolismului bazal, determinarea si clasificarea indicelui masei corporale se face pentru varste cuprinse intre 6 - 80 ani.

analizor-corporal-Cantar-electronic-OMRON-BF511

analizor-corporal-Cantar-electronic-OMRON-BF511-indicator-grasime-viscerala

analizor-corporal-Cantar-electronic-OMRON-BF511-metabolism-bazal

Sursa de energie: 4 baterii (R6) tip AA (puteti folosi si baterii alcaline (LR6) tip AA).

Durata de viata a bateriilor: aproximativ 1 an (Ia o utilizare de 4 ori pe zi).

Temperatura de lucru / Umiditatea de lucru: intre 10°C si 40°C / intre 30% si 85% umiditate relativa.

Temperatura / Umiditatea / Presiunea aerului de depozitare: intre -20°C si 60°C / Intre 10% si 95% umiditate relativa / intre 700 si 1060 hPa.

Dimensiunile aparatului:

 • Unitatea de afisaj: 300mm x 35 mm x 147 mm.
 • Unitatea principala: 303mm x 55 mm x 327 mm.

Greutatea aparatului: aproximativ 2,2 kg (cu baterii).

analizor-corporal-OMRON-BF511

analizor-corporal-OMRON-BF511-tesut-adipos

analizor-corporal-OMRON-BF511-determinare-parametri-copii

Continutul pachetului

 • aparatul
 • manual de utilizare
 • 4 baterii (R6) de tip AA
 • certificat de garantie.

analizor-corporal-Cantar-electronic-OMRON-BF511-turcoaz

Descarca-MANUAL-DE-UTILIZARE

 

Producător: OMRON, Japonia.

Garanţie: 3 ani

Omron

Scrieţi comentariul
Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Analizor corporal si cantar electronic OMRON BF511 (Body Fat monitor), 3 ani garantie, analiza cu 8 SENZORI
Click pentru mărire
Analizor corporal si cantar electronic OMRON BF511 (Body Fat monitor), 3 ani garantie, analiza cu 8 SENZORI
Click pentru mărire
Analizor corporal si cantar electronic OMRON BF511 (Body Fat monitor), 3 ani garantie, analiza cu 8 SENZORI
Click pentru mărire
Analizor corporal si cantar electronic OMRON BF511 (Body Fat monitor), 3 ani garantie, analiza cu 8 SENZORI
Click pentru mărire
Analizor corporal si cantar electronic OMRON BF511 (Body Fat monitor), 3 ani garantie, analiza cu 8 SENZORI
Click pentru mărire
Analizor corporal si cantar electronic OMRON BF511 (Body Fat monitor), 3 ani garantie, analiza cu 8 SENZORI
Click pentru mărire
Analizor corporal si cantar electronic OMRON BF511 (Body Fat monitor), 3 ani garantie, analiza cu 8 SENZORI
Click pentru mărire
Analizor corporal si cantar electronic OMRON BF511 (Body Fat monitor), 3 ani garantie, analiza cu 8 SENZORI
Click pentru mărire
Analizor corporal si cantar electronic OMRON BF511 (Body Fat monitor), 3 ani garantie, analiza cu 8 SENZORI
Click pentru mărire
Inchide definitiv Advert Special Offer