Producători
 
Coşul meu
0 obiecte
 
 • Analizoare corporale

 • Aparate aerosoli

 • Tensiometre Digitale

 • Filtre Brita Maxtra+

 • Toalete portabile PortaPotti Thetford

NISSEI Japan WSK-1011 - Tensiometru automat de incheietura, validat clinic, operare "touch", indicator aritmie, fabricat in Japonia

NISSEI Japan WSK-1011 - Tensiometru automat de incheietura, validat clinic, operare "touch", indicator aritmie, fabricat in Japonia
Click pentru mărire
Preţ: 269 RON
Stoc: in stoc
Model: WSK-1011
Producător: Nissei - Japan
Rating Mediu: 5 din 5 Stele!

Tensiometru automat de incheietura, validat clinic, NISSEI Japan WSK-1011, atingere "touch", indicator aritmie, tehnologie japoneza

 

Dispozitivul WSK-1011 este destinat pentru măsurarea tensiunii arteriale sistolice și diastolice și stabilirea frecvenţei pulsului la pacienţii cu vârsta ≥15ani. Dispozitivul este recomandat pacienţilor cu tensiune arterială instabilă (variabilă) sau pentru monitorizarea suplimentară medicală la domiciliu a pacienţilor cu valori tensionale crescute.
Manşonul este prevăzut pentru o circumferinţă a antebraţului de la 12,5 la 22,5cm. Presiunea arterială poate fi măsurată în gama de la 40 la 250 mm Hg, iar frecvenţa cardiaca de la 40 la 160 bătăi/minut.


Tabel comparativ cu tensiometrele Nissei

tabel comparativ

Validat clinic de catre Societatea Europeana de Hipertensiune

Tensiometru-automat-incheietura-NISSEI-WSK-1011-validare-clinicaLa apăsarea butonului START / STOP dispozitivul porneşte umflarea automată în timpul căreia are loc măsurarea tensiunii arteriale. Elementul sensibil al dispozitivului percepe oscilaţiile presiunii din manşon, produse de dilatarea şi constricţia arterei brahiale ca răspuns la sistola cardiacă. Umflarea cu aer incetează atunci când manşonul este destul de umflat ca să perceapă tensiunea sistolică şi diastolică, după care aerul este evacuat din manşon. Ritmul şi amplitudinea undei tensionale se măsoară şi sunt valorificate digital pe ecran în milimetri ai coloanei de mercur. Dispozitivul are un indicator al aritmiei si 60 pozitii pentru 2 utlizatori, fiecare cu funcţia de calcul a valorii medii.

Tensiometru-electronic-incheietura-bratara-NISSEI-WSK-1011

Tensiometru-electronic-incheietura-NISSEI-WSK-1011-detaliu

Noile tehnologii NISSEI
Algoritmul Fuzzy Infl ation – este algoritmul alegerii presiunii de umflare a manșonului. Folosind acest algoritm, dispozitivul singur stabilește presiunea, cu care va umfla manșonul, reieșind din valorile tensiunii sistolice a pacientului. Datorită algoritmului Fuzzy Inflation dispozitivul devine mai accesibil în utilizare, iar măsurarea tensiunii mai exactă și confortabilă.
Indicarea aritmiei – simbol special pe ecranul dispozitivului care anunţă un puls neregulat la valori tensionale corecte.
Administrarea senzorilor – administrarea dispozitivului se face printro usoara atingere cu degetul.
Constatarea erorilor – indicatorul va semnala prezenţa erorilor, care pot influenţa rezultatul măsurătorii.
Presiunea pulsului – odată cu valorile măsurării dispozitivul indică şi valoarea presiunii pulsului. Presiunea pulsului – este diferenţa între presiunea sistolică şi diastolică.
Manșonul M-Cuff – forma unică de manșon, elaborat și patentat de compania NISSEI. Manșonul de forma «М» realizează o numărătoare sigură a undei pulsatile la două artere concomitent.

Tensiometru-automat-incheietura-NISSEI-WSK-1011-tehnologiiPOZIŢIA CORECTA ÎN TIMPUL MĂSURĂRII
Măsurarea în poziţia șezândă la masă
1. Așezaţi-vă pe scaun.
2. Ușor ridicaţi mâna stângă cu palma în sus și puneţi cotul pe masă.
3. Plasaţi manșonul la nivelul inimii, punând mâna pe cutie sau un prosop strâns (fi g.5).
Dacă nu aveţi masă
1. Așezaţi-vă pe scaun.
2. Plasaţi manșonul la nivelul inimii, ușor apăsând mâna stângă către torace(fi g.6).
3. În timpul măsurării menţineţi mâna stângă cu cea dreaptă
Măsurarea tensiunii în poziţie culcată
1. Culcaţi-vă pe spate.
2. Plasaţi manșonul la nivelul inimii, punând mâna pe cutie sau un prosop strâns (fi g.7).

Tensiometru-automat-incheietura-NISSEI-WSK-1011-masurare-corectaÎncercaţi să efectuaţi măsurarea la același antebraţ, în aceeași poziţie.
Dacă manșonul se afla mai sus / mai jos de nivelul inimii, valorile tensionale vor fi și ele mai joase / mai înalte.


INDICAREA ARITMIEI
tensiometru-digital-brat-nissei-dsk-1031-aritmie

 

RECOMANDĂRI DE MĂSURARE CORECTĂ
1. Nu utilizaţi tensiometrul fără consultarea preliminară a medicului dvs., dacă urmaţi tratament de hemodializă sau cu anticoagulante, antitrombocite sau steroizi. Utilizarea tensiometrului în aceste cazuri poate cauza hemoragie internă.
2. Pentru măsurarea corectă trebuie să cunoaşteţi faptul că TENSIUNEA ARTERIALĂ ÎNREGISTREAZĂ VARIAŢII CHIAR ŞI PE INTERVALE SCURTE DE TIMP. Tensiunea arterială depinde de mai mulţi factori. Este de obicei mai scăzută vara, şi mai ridicată iarna. Tensiunea arterială variază împreună cu presiunea atmosferică, depinde de încărcătura fizică, emoţională, stres şi regimul alimentar. Medicamentele, consumul de alcool şi fumatul produc efecte semnificative. Chiar şi simpla procedură de măsurare a tensiunii arteriale într-o policlinică rezultă în nivele ridicate în cazul multor persoane, astfel că tensiunea arterială măsurată acasă diferă de multe ori de valorile măsurate într-un cadru spitalicesc. Din moment ce tensiunea arterială tinde să se ridice la temperaturi scăzute, efectuaţi măsurătorile la temperatura camerei (aproximativ 20°C). Dacă acest tensiometru a fost expus temperaturilor scăzute, păstraţi-l cel puţin 1 oră la temperatura camerei înainte de utilizare, altfel rezultatul măsurătorii poate fi incorect.
În timpul zilei, diferenţa de valori în cazul persoanelor sănătoase poate fi de 30-50 mmHg tensiune sistolică şi de 10 mmHg tensiune diastolică. Dependenţa tensiunii arteriale de diferiţi factori este particulară în cazul fiecărei persoane. Prin urmare, este recomandată păstrarea unei evidenţe cu valorile tensiunii arteriale. DOAR UN MEDIC ESTE CAPABIL SĂ ANALIZEZE PE BAZA ACESTEI EVIDENŢE TENDINŢA VARIAŢIILOR TENSIUNII DVS. ARTERIALE.
3.  În cazul bolilor cardiovasculare sau a altor afecţiuni ce necesită monitorizarea tensiunii arteriale, efectuaţi măsurătorile la ore fixate de medicul dvs. AMINTIŢI-VĂ CĂ DIAGNOSTICUL ŞI TRATAMENTUL HIPERTENSIUNII ARTERIALE POATE FI STABILIT DOAR DE UN MEDIC PE BAZA VALORILOR TENSIUNII ARTERIALE OBŢINUTE DE ACESTA. ADMINISTRAREA DE MEDICAMENTE ŞI DOZELE CORESPUNZĂTOARE ALE ACESTORA TREBUIE SĂ FIE PRESCRISE DOAR DE MEDICUL DVS.
4. PĂSTRAŢI LINIŞTEA ÎN TIMPUL UNEI MĂSURĂTORI PENTRU A OBŢINE VALORI PRECISE ALE TENSIUNII DVS. ARTERIALE CU TENSIOMETRUL ELECTRONIC. Măsuraţi tensiunea arterială când sunteţi calm şi confortabil aşezat, la temperatura camerei. Nu mâncaţi cu o oră înainte de măsurătoare; nu fumaţi, nu consumaţi substanţe tonice, alcool cu 1,5 – 2 ore înainte de măsurătoare.
5. Precizia măsurătorii tensiunii arteriale depinde de potrivirea manşetei pe mărimea braţului dvs. MANŞETA NU TREBUIE SĂ FIE NICI PREA FIXĂ, NICI PREA LARGĂ.
6. Aşteptaţi 5 minute între măsurători pentru ca sângele să îşi restabilească circulaţia. Cu toate acestea, persoanele cu arteroscleroză proeminentă, datorită pierderii considerabile din elasticitatea vasculară, pot necesita creşterea timpului de aşteptare între măsurători (10-15 minute). Aceasta se referă de-asemenea la pacienţii ce suferă de mult timp de diabet. Pentru o determinare mai precisă a tensiunii arteriale, este recomandată efectuarea unei serii de 3 măsurători consecutive, şi utilizarea apoi a valorii medii.

grafic-tensiune
 


INDICAREA ARITMIEI
Pulsarea pictogramei de aritmie pe ecran anunţă un ritm neregulat al pulsului. La apariţia periodica a acestui simbol adresaţi-vă medicului curant. Mişcarea corpului în timpul măsurării la fel poate produce pulsarea indicatorului aritmiei.

INDICAREA DATELOR CONFORM GRADAŢIEI OMS
Valorile tensionale vor fi prezentate digital şi în formă de scală grafică. Această clasificare a valorilor tensionale obţinute este în conformitate cu recomandările Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Gradaţia apare împreună cu valoarea în cifre a tensiunii arteriale şi poate fi văzută în colţul inferior drept al ecranului.

Tensiometru-automat-incheietura-NISSEI-WSK-1011-grafic-OMS DATE TEHNICE A DISPOZITIVULUI

 • Principiul de lucru: Metoda oscilometrică
 • Display: ecran LCD
 • Gama de măsurare: 3-300 mmHg
 • Domeniu de măsurare:
  • presiunea în manșon: 40-250 mmHg
  • frecvenţa pulsului: 40-160bpm
 • Precizia:
  • presiunea în manșon:  ±3 mmHg
  • frecvenţa pulsului: ±5 %
 • Umflarea: Automată (pompă de aer, tehnologia Fuzzy Measurement)
 • Dezumflarea: Automată (supapă electrică)
 • Voltaj: 6 V
 • Alimentare: 2 baterii LR6 de 1,5V (baterie alcalina AA)
 • Consum de energie:  4 Wt
 • Memorie: 2 blocuri, fiecare a câte 60 valori + valoarea medie
 • Condiţii de exploatare
  • temperatură:  de la +10 la +40 ˚C
  • umiditate relativă: de la 15 la 85 % Rh
 • Condiţii de transportare / păstrare:
  • temperatură: de la -20 la +60 ˚C
  • umiditate relativă: de la 10 la 95 % Rh
 • Circumferinţa manșonului: pentru adulţi (pentru o circumferinţă a antebraţului de la 12,5 la 22,5 cm)
 • Dimensiunea (bloc electronic): 70 x 70 x 27 mm
 • Greutate (fără ambalaj, husă, baterii): 110 g
 • Grad de protecţie: IPX0 (IEC 60601-1)Continut

 • Unitatea electronică de bază cu o manşon
 • Baterii
 • Husă pentru păstrare
 • Manual
 • Certificat garantie

Tensiometru-automat-incheietura-NISSEI-WSK-1011-continut-borseta

Tensiometru-electronic-incheietura-bratara-NISSEI-WSK-1011-ambalaj

Tensiometru-electronic-incheietura-bratara-NISSEI-WSK-1011-ambalaj2

 

Producator: Nissei - Japonia

Garantie: 2 ani

Tensiometru automat de incheietura NISSEI WSK-1011

Scrieţi comentariul
Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

NISSEI Japan WSK-1011 - Tensiometru automat de incheietura, validat clinic, operare "touch", indicator aritmie, fabricat in Japonia
Click pentru mărire
NISSEI Japan WSK-1011 - Tensiometru automat de incheietura, validat clinic, operare "touch", indicator aritmie, fabricat in Japonia
Click pentru mărire
NISSEI Japan WSK-1011 - Tensiometru automat de incheietura, validat clinic, operare "touch", indicator aritmie, fabricat in Japonia
Click pentru mărire
NISSEI Japan WSK-1011 - Tensiometru automat de incheietura, validat clinic, operare "touch", indicator aritmie, fabricat in Japonia
Click pentru mărire
NISSEI Japan WSK-1011 - Tensiometru automat de incheietura, validat clinic, operare "touch", indicator aritmie, fabricat in Japonia
Click pentru mărire
NISSEI Japan WSK-1011 - Tensiometru automat de incheietura, validat clinic, operare "touch", indicator aritmie, fabricat in Japonia
Click pentru mărire
NISSEI Japan WSK-1011 - Tensiometru automat de incheietura, validat clinic, operare "touch", indicator aritmie, fabricat in Japonia
Click pentru mărire
Inchide definitiv Advert Special Offer