Producători
 
Coşul meu
0 obiecte
 
 • Analizoare corporale

 • Aparate aerosoli

 • Tensiometre Digitale

 • Filtre Brita Maxtra+

 • Toalete portabile PortaPotti Thetford

Aqua Soft - Hartie igienica solubila pentru toaletele portabile Porta Potti

Aqua Soft - Hartie igienica solubila pentru toaletele portabile Porta Potti
Click pentru mărire
Preţ: 24 RON
Stoc: in stoc
Model: 6618
Producător: Thetford
Rating Mediu: 5 din 5 Stele!

Reducere de cantitate:
Cantitate Comandă Preţ Unitar
2 23 RON

Aqua Soft - Hartie igienica pentru toaletele portabile Porta Potti

 

Avantaje

O hârtie igienică special dezvoltată, care se dizolvă rapid în rezervorul dvs. de reziduuri. Hartie igienica foarte fina care se dizolva rapid. Previne infundarea si face ca rezervorul de reziduuri sa fie mult mai usor de golit. Hârtia igienică obișnuită nu se dizolva atât de ușor și poate provoca blocaje. Când folosești Aqua Soft previi deteriorarea rezervorului  de reziduuri si defecțiunile partilor mobile interne ale toaletei.

 

Certificare Nordic Swan  - EcoLabel

ecolabel

Înființată în 1992 și recunoscută în întreaga Europă și în întreaga lume, UE Ecolabel este o etichetă de excelență ecologică acordată produselor și serviciilor care îndeplinesc standarde ridicate de mediu pe tot parcursul ciclului lor de viață: de la extracția materiei prime, până la producție, distribuție și eliminare. Eticheta ecologică a UE promovează economia circulară încurajând producătorii să genereze mai puține deșeuri și CO2 în timpul procesului de fabricație. Criteriile UE privind eticheta ecologică încurajează, de asemenea, companiile să dezvolte produse durabile, ușor de reparat și reciclat.

Criteriile UE privind eticheta ecologică oferă orientări exigente pentru companiile care doresc să-și reducă impactul asupra mediului și să garanteze eficiența acțiunilor lor de mediu prin controale efectiate de terți. Mai mult, companiile apelează la criteriile UE privind eticheta ecologică pentru a-si asigura cele mai bune practici ecologice atunci când își dezvoltă liniile de produse.

certificare PEFC

(Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes) – Programul pentru aprobarea schemelor de certificare forestieră

PEFC
Programme for the Endorsement of Forest Certification, este o alianță mondială de vârf a sistemelor naționale de certificare a pădurilor. Ca organizație neguvernamentală internațională non-profit, ne dedicăm promovarea gestionării durabile a pădurilor prin certificarea independentă a terților.
Cu peste 300 de milioane de hectare de pădure certificate PEFC, suntem cel mai mare sistem de certificare a pădurilor din lume. La acestea trebuie adăugate peste 20.000 de companii care au obținut certificarea PEFC Chain of Custody, care demonstrează angajamentul lor de aprovizionare responsabilă a produselor certificate.
Ca organizație umbrelă, aprobăm sistemele naționale de certificare a pădurilor care au fost dezvoltate prin procese cu mai multe părți interesate și adaptate la prioritățile și condițiile locale.


Beneficii

 • Se dizolva rapid
 • Previne infundarea
 • Rezervorul rezidual devine mai usor de golit
 • Previne posibile daune aduse rezervorului de reziduuri
 • Este foarte fina
 • Contine 4 role in pachet

 

 

Etichetele produselor pot suferi modificari de design.

 

solutii-THETFORD-utilizare-toaleta-portabila-porta-potti-linemed

Caracteristici

4 role - 2 straturi / aprox. 250 foi pe rolă / dimensiunea unei foi: aprox 10 x 12.5 cm

 

Ambalare: Set de 4 buc.

Producator: Thetford

Dezinfectant Aqua Kem Blue pentru toaleta portabila PortaPotti

Scrieţi comentariul
Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Aqua Soft - Hartie igienica solubila pentru toaletele portabile Porta Potti
Click pentru mărire
Inchide definitiv Advert Special Offer