Aparat de ambalare in vid Laica VT3112, compresor 90 W
![]() Click pentru mărire |
|
Aparat de ambalare in vid Laica VT3112 - pentru pastrarea alimentelor cat mai proaspete.
Ambalarea in vid - descrierea procedeului
Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.
Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.
In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.
CUMPARA si ACCESORII VIDARE |
Avantajele ambalarii alimentelor in vid:
- Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori;
- Economiseste spatiu in frigider;
- Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.
Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid:
Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupa ambalare in vid |
Carne | 4-5 luni | 15-20 luni |
Peste | 3-4 luni | 12 luni |
Legume | 10 luni | 18-24 luni |
Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupa ambalare in vid |
Carne cruda | 2-3 zile | 6-9 zile |
Peste proaspat | 1-3 zile | 4-5 zile |
Vanat | 2 zile | 6 zile |
Salam feliat | 4-6 zile | 22 zile |
Salam | 7-14 zile | 25-40 zile |
Cascaval | 6-20 zile | 25-60 zile |
Legume | 1-4 zile | 8-10 zile |
Fructe | 5-8 zile | 10-14 zile |
Paste/Orez/Lasagna | 2-3 zile | 6-9 zile |
Carne gatita | 3-4 zile | 10-15 zile |
Dulciuri, deserturi | 5 zile | 18-20 zile |
Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupa ambalare in vid |
Paine | 2 zile | 6-8 zile |
Biscuiti | 4-5 luni | 12 luni |
Paste/orez | 6 luni | 12 luni |
Faina | 4 luni | 12 luni |
Cafea | 3 luni | 12 luni |
Ceai | 5 luni | 12 luni |
Fructe uscate | 4 luni | 12 luni |
Descrierea aparatului de vacuum Laica VT3112
Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat Laica VT3112.
Aparatul de vidat Laica VT3112 absoarbe aerul din produsele alimentare si apoi le inchide ermetic.
Laica VT3112 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere.
Utilizarea aparatului:
- Dispozitivul realizeaza automat vidarea si sigilarea pungii.
- Dispozitivul realizeaza sigilarea pungilor (functia de lipire a pungilor), daca se utilizeaza rola
- Compresorul are o capacitate maxima de 9 litri/minut.
- capacitate max 9 l/min;
- putere compresor: 90W;
- alimentare la priza;
- dimensiuni 7 x 14 x 37 cm;
- greutatea: 1,3 (kg).
- aparat de vidat Laica VT3112
- 10 pungi (22 x 30 cm)
- certificat de garantie (2 ani)
- manual de utilizare in limba romana
Aparatul de vidat Laica se poate folosi cu urmatoarele consumabile:
Pungi pt. vidare alimente - 20x28 cm (20 buc./pachet);
Pungi pt. vidare alimente - 28x36 cm (50 buc./pachet);
Role pt vidare alimente - 28x300 cm (2 buc/pachet).
Termen de garantie: 2 ani
Producator: Laica - Italia
Comentariul dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!
Rating: Rău Bun
Introduceţi codul în căsuţa de mai jos: