Producători
 
Coşul meu
0 obiecte
 
 • Analizoare corporale

 • Aparate aerosoli

 • Tensiometre Digitale

 • Seturi filtre Brita Maxtra+

 • Toalete portabile PortaPotti Thetford

Tensiometru digital de incheietura MicroLife BP W1 Basic

Tensiometru digital de incheietura MicroLife BP W1 Basic
Click pentru mărire
Preţ: 182 RON
Stoc: In stoc furnizor
Model: BP W1 Basic
Producător: MicroLife
Rating Mediu: 5 din 5 Stele!

Tensiometru digital automat MicroLife BP W1 Basic cu masurarea tensiunii arteriale la incheietura mainii

 

Tensiometru digital cu masurare la incheietura mainii si functii suplimentare. Portabil, compact si precis. Echipat cu tehnologia PAD pentru detectarea precoce a aritmiilor.

Acest tensiometru digital este recomandat persoanelor care au nevoie de un aparat pentru masurarea tensiunii arteriale atunci cand calatoresc sau sunt la serviciu.

Noul dvs. aparat de masurat tensiunea arteriala Microlife este un instrument medical sigur pentru efectuarea de masurari la încheietura mâinii.
Este simplu de utilizat, precis si este recomandat în special pentru masurarea tensiunii arteriale la domiciliu. Acest instrument a fost proiectat în colaborare cu medici si testele clinice au dovedit precizia masurarii ca fiind extrem de ridicata.*
* Acest dispozitiv utilizeaza aceeasi tehnologie de masurare ca si modelul premiat BP W100, fiind testat în concordanta cu protocolul British Hypertension Society (BHS - Societatea Britanica de Hipertensiune Arteriala).


Vezi tabel comparativ cu tensiometrele Microlife
tabel comparativ

tensiometru-digital-de-incheietura-microlife-w1-basic

Descriere:

 • Compact si portabil
 • Recomandat de specialisti
 • Echipat cu tehnologie PAD

Caracteristici tensiometru digital MicroLife BP W1 Basic

 • Masoara tensiunea si pulsul
 • Testat clinic (protocol BHS - Societatea Britanica de Hipertensiune)
 • Usor de utilizat
 • Echipat cu tehnologia PAD-wrist (detecţia aritmiei la încheietura mâinii);
 • Memoreaza 60 valori cu data si ora
 • Afiseaza data si ora
 • Ecran LED mare
 • Cutie pentru pastrare
 • Indicator “baterie descarcata”
 • Indicator control manşetă – se afişează atunci când manşeta este aplicată incorect sau viteza de dezumflare este anormală;
 • Indicator de mișcare a brațului
 • Indicator de poziționare a manșetei
 • Indicator “semafor”- pentru clasificarea vizuală a tensiunii arteriale
 • Dimensiunea mansetei: 13.5 - 21.5 cm
 • Cutie de plastic pentru păstrare/transport

 

Tehnologia PAD (Pulse Arrhythmia Detection) – detectia aritmiilor

tensiometru-digital-microlife-bp-w1-bratara-de-incheietura-caracteristici

Echipeaza majoritatea tensiometrelor de ultima generatie si permite recunoasterea tulburarilor de ritm cardiac aparute in timpul masurarii tensiunii arteriale. Fara a se substitui unui control cardiologic, metoda detecteaza aritmiile inca din stadiu incipient, alertand pacientul si pe medicul sau.

 

Informatii detaliate
Acest aparat este un instrument medical sigur pentru efectuarea de masurari la încheietura mâinii. Este simplu de utilizat, precis și este recomandat în special pentru masurarea tensiunii arteriale la domiciliu. Acest instrument a fost proiectat în colaborare cu medici și testele clinice au dovedit precizia masurarii ca fiind extrem de ridicata.*
* Acest instrument este testat clinic conform protocolului Societatii Britanice pentru Hipertensiune (BHS).

Elemente importante cu privire la tensiunea arteriala si auto-masurare
• Tensiunea arteriala este tensiunea sângelui care curge în artere, generata de bataile inimii. Întotdeauna sunt masurate doua valori, cea sistolica (superioara) si cea diastolica (inferioara).
• Instrumentul indica de asemenea valoarea pulsului (numarul de batai pe minut al inimii).
• Valori permanent ridicate ale tensiunii arteriale pot duce la deteriorarea starii dvs. de sanatate, si de aceea trebuie sa fiti tratat de medicul dvs.!

Întotdeauna discutati cu medicul dvs. despre valorile masurate si informati-l daca remarcati ceva neobisnuit sau aveti îndoieli. Nu va bazati niciodata pe masurari singulare ale tensiunii arteriale.
• Exista un numar de factori care pot afecta precizia masurarilor efectuate la încheietura mâinii. În unele cazuri, rezultatul poate diferi de masurarea efectuata pe bratul superior (între umar si cot). De aceea, noi va sfatuim sa comparati aceste valori cu cele produse de masurarea pe bratul superior si sa le discutati cu medicul dvs.
• Introduceti valorile masurate în jurnalul pentru tensiune arteriala din cutia produsului. În acest fel medicul dvs. poate sa-si faca o imagine rapida.
• Exista multe cauze ale unor valori excesiv de ridicate ale tensiunii arteriale. Medicul dvs. va poate explica în detaliu si daca este cazul va poate oferi tratamentul corespunzator. Pe lânga medicatie, tehnicile de relaxare, reducerea greutatii corporale si exercitiile fizice pot ajuta de asemenea la reducerea tensiunii dvs. arteriale.
• Sub nici o forma dvs. nu trebuie sa modificati dozajul medicamentelor prescrise de medicul dvs.!

În functie de starea si conditia dvs. fizica, tensiunea arteriala variaza destul de mult pe durata unei zile. De aceea, trebuie sa efectuati masurarile în aceleasi conditii de liniste si în momentul în care va simtiti relaxat! Efectuati cel putin doua masurari pe zi, una dimineata si una seara.
• Este un lucru obisnuit ca doua masurari efectuate într-o succesiune rapida sa produca rezultate semnificativ diferite.
• Diferentele între masurarile efectuate de medicul dvs. sau la farmacie si cele luate acasa sunt de fapt normale, din cauza faptului ca aceste situatii sunt complet diferite.
• Mai multe masurari ofera o imagine mai clara decât una singura.
• Lasati un interval scurt de cel putin 15 secunde între doua masurari.
• În cazul în care sunteti însarcinata, trebuie sa va verificati tensiunea arteriala foarte atent, pentru ca aceasta se poate modifica semnificativ în aceasta perioada!
• Daca suferiti de batai neregulate ale inimii (aritmie), masurarile efectuate cu acest instrument trebuie luate în considerare numai dupa consultarea medicului dvs.
• Pulsul afisat nu este destinat pentru verificarea frecventei stimulatoarelor cardiace!

Ţineţi seama de următoarea listă de verificare pentru o măsurare sigură
1. Evitaţi orice fel de activitate, mâncatul sau fumatul imediat înainte de măsurare.
2. Staţi jos cel puţin 5 minute înainte de măsurare și relaxaţi-vă.
3. Întotdeauna efectuaţi măsurarea la mâna stângă în timp ce ședeţi.
4. Înlăturaţi orice articol de îmbrăcăminte sau ceasul, de exemplu, astfel încât încheietura să fie liberă.
5. Asiguraţi-vă întotdeauna că manșeta este poziţionată corect, ca în ilustraţiile de pe cartonașul - ghid rapid de utilizare.

6. Fixati manseta confortabil, dar nu prea strâns. Manseta va acoperi o circumferinta a încheieturii între 13,5 - 21,5 cm.
7. Apasati butonul Pornit/Oprit pentru a începe masurarea.
8. Indicatorul LED de pozitionare AR este activat. Sprijiniti-va bratul astfel încât sa fie relaxat si verificati ca manseta sa fie la aceeasi înaltime cu inima dvs, miscati bratul pâna când lumina LED-ului devine cea mai intensa si apare în centrul indicatorului.
9. Dupa 5 secunde, manseta se va umfla automat. Relaxati-va, nu mutati si nu încordati muschii bratului pâna la afisarea rezultatului masurarii. Respirati normal si nu vorbiti.
10. În momentul în care este atinsa presiunea corecta, pomparea se opreste si presiunea scade gradual. Daca presiunea necesara nu a fost atinsa, instrumentul va pompa automat mai mult aer în manseta.

Memoria pentru date
La terminarea unei măsurări, acest instrument memorează automat fiecare rezultat, inclusiv data și ora.

Setarea funcţiei alarmă
Acest instrument vă permite să setaţi timpul pentru 2 alarme, la care se va declanșa un semnal de alarmă. Acest lucru poate fi de ajutor, de exemplu pentru a vă reaminti că trebuie să luaţi un medicament.

Aparitia indicatorului de aritmie cardiaca pentru detectia timpurie
Simbolul AM indica faptul ca au fost detectate anumite neregularitati ale pulsului pe durata masurarii. În acest caz, rezultatul este posibil sa se abata de la tensiunea dvs. arteriala normala – repetati masurarea.
În majoritatea cazurilor, acesta nu este un motiv de îngrijorare.
Totusi, daca simbolul apare în mod frecvent (de exemplu de câteva ori pe saptamâna în cazul masurarilor efectuate zilnic), va recomandam sa informati medicul.

Informatii pentru medic în cazul aparitiei frecvente a indicatorului de aritmie
Acest instrument este un aparat oscilometric de masurat tensiunea arteriala, care analizeaza de asemenea si frecventa pulsului pe durata masurarii. Instrumentul este testat clinic.
Simbolul de aritmie este afisat dupa masurare daca apar neregularitati ale pulsului pe durata masurarii. Daca simbolul apare în mod frecvent (de exemplu de câteva ori pe saptamâna în cazul masurarilor efectuate zilnic), recomandam pacientului sa solicite asistenta medicala.
Instrumentul nu înlocuieste o consultatie cardiaca, dar ajuta la detectarea neregularitatilor pulsului într-o faza timpurie.

tensiometru-digital-microlife-w1-basic-de-incheietura-pozitionare


Specificaţii tehnice
Temperatura de funcţionare: 10 - 40 ˚C
15 - 95 % umiditate relativă maximă
Temperatura de păstrare:
-20 - +55 ˚C
15 - 95 % umiditate relativă maximă
Greutate: 124 g (inclusiv bateriile)
Dimensiuni: 73 x 66 x 38 mm
Metoda de măsurare: oscilometric, corespunzător metodei Korotkoff: Faza I sistolic, Faza V diastolic
Domeniul de măsurare: 20 - 280 mmHg – tensiune arterială
40 - 200 bătăi pe minut – puls
Domeniu de afișare a presiunii manșetei: 0 - 299 mmHg
Rezoluţie: 1 mmHg
Precizie statică: presiune în intervalul ± 3 mmHg
Precizia pulsului: ±5 % din valoarea măsurată
Sursa de tensiune: 2 baterii de 1,5 V; format AAA
Standarde de referinţă: EN 1060-1 /-3 /-4; IEC 60601-1; IEC 60601-1-2 (EMC); IEC 60601-1-11

Durata de viata baterie: aprox. 320 masurari (utilizare de baterii noi)
Durata de viata probabila: Instrument: 5 ani sau 10000 masurari / Accesorii: 2 ani

Dimensiunea mansetei: 13.5 - 21.5 cm

Acest dispozitiv îndeplinește cerinţele Directivei 93/42/CEE privind dispozitivele medicale.

tensiometru-digital-microlife-w1-basic-de-incheietura-continut

 

Descarca manual de utilizare

Producator: Microlife - Elvetia

Fabricat in Elvetia.

Garantie: 5 ani

Tensiometru Microlife

Scrieţi comentariul
Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Tensiometru digital de incheietura MicroLife BP W1 Basic
Click pentru mărire
Tensiometru digital de incheietura MicroLife BP W1 Basic
Click pentru mărire
Tensiometru digital de incheietura MicroLife BP W1 Basic
Click pentru mărire
Inchide definitiv Advert Special Offer