Producători
 
Coşul meu
0 obiecte
 
 • Analizoare corporale

 • Aparate aerosoli

 • Tensiometre Digitale

 • Seturi filtre Brita Maxtra+

 • Toalete portabile PortaPotti Thetford

WatchBP Home S - Tensiometru de brat automat, AFIB, validat clinic, 5 ani garantie

WatchBP Home S - Tensiometru de brat automat, AFIB, validat clinic, 5 ani garantie
Click pentru mărire
Preţ: 274 RON
Stoc: In stoc furnizor
Model: Home S
Producător: MicroLife
Rating Mediu: Fără Rating

WatchBP Home S - Tensiometru de brat automat, AFIB, validat clinic, 5 ani garantie

 

WatchBP Home S face, simplu şi comod, o evaluare a fibrilaţiei arteriale şi a hipertensiunii


Metoda de detectie AFIB elaborata de Microlife este cea mai avansata tehnologie din lume pentru detectarea precoce a fibrilatiei atriale (AFIB) si a hipertensiunii arteriale. Acestia sunt cei doi factori de risc major, care în timp pot creste riscul bolilor cardiovasculare si al atacului cerebral. Este important sa detectati fibrilatia atriala si hipertensiunea într-un stadiu incipient, chiar daca probabil nu resimtiti niciun simptom. Un tratament corespunzator poate reduce riscul unui atac cerebral. Din acest motiv, este recomandabil sa va prezentati la medic daca aparatul da un semnal de AFIB în timp ce va masurati tensiunea. Algoritmul AFIB creat de Microlife a fost investigat clinic de catre cercetatori proeminenti din mediul clinic si s-a demonstrat ca aparatul detecteaza pacientii cu AFIB cu o precizie de 97-100%. 1,2

1 Stergiou GS, Karpettas N, Protogerou A, Nasothimiou EG, & Kyriakidis M. Diagnostic accuracy of a home blood pressure monitor to detect atrial fibrillation. J Hum Hyperten 2009; 1-5.
2 Wiesel J, Fitzig L, Herschman Y, & Messineo FC Detection of Atrial Fibrillation Using a Modified Microlife Blood Pressure Monitor. Am J Hypertens 2009; 848-852.

 

Avantajele tensiometrului WatchBP Home S

 • Testat clinic (validat prin protocol ESH)
 • Echipat cu 3 tehnologii:
 • AFIB (detecţia fibrilaţiei atriale);
 • MAM (efectuarea automată a trei măsurări succesive);
 • 30 memorii cu dată/oră;
 • Dimensiuni manşetă: 22-32 cm;
 • Ecran mare;
 • Indicator miscare brat
 • Indicator de hipertensiune
 • Indicator pentru necesitate a prezentarii de urgenta la medic
 • Indicator pentru necesitatea de monitorizare a tensiunii arteriale in decursul urmatoarelor 3 zile
 • Indicator "baterie descarcată"
 • Buton de blocare
 • Geantă pentru păstrare / transport

caracteristici


Măsurare triplă automată - WatchBP Home S efectuează automat trei măsurători consecutive, la interval de 15 secunde. Întrucât presiunea arterială fluctuează permanent, un rezultat stabilit în acest mod este mai fiabil decât cel obţinut în urma unei singure măsurări. Pe durata măsurării, nu vă mişcaţi, nu vă încrucişaţi picioarele sau nu vă contractaţi musculatura braţului. Respiraţi normal şi nu vorbiţi.

* Ultimele trei valori măsurate vor fi salvate în vederea unei examinări ulterioare. Consultaţi pagina 11 „Vizualizarea valorilor măsurate”.

Finalizarea măsurării – După efectuarea a trei măsurători, se face automat media valorilor măsurate şi se afişează valoarea finală.

Stocarea datelor de măsurare - WatchBP Home S stochează automat media celor 3 valori măsurate, împreună cu data şi ora măsurării. Poate fi stocat un total de 30 de valori medii măsurate.
* În cazul în care una dintre valorile măsurate este discutabilă, aparatul efectuează automat o a patra măsurare.

Simbol pentru AFIB – Acest aparat este capabil să detecteze fibrilaţia atrială (AFIB). În cazul în care AFIB este identificată în timpul măsurării presiunii arterială, se afişează simbolul AFIB . În mod special, se recomandă ca după o oră, să efectuaţi o măsurare suplimentară pentru a mări nivelul de încredere al identificării. Desenul animat privind prezentarea de urgenţă la medic se declanşează pentru a vă reaminti să mergeţi la medic pentru examinări suplimentare.

tensiometru-digital-de-brat-complet-automat-microlife-watchbp-home-s-AFIB

Simbol pentru continuarea măsurării – În cazul în care valoarea medie a presiunii arterială (BP) este mai mare sau egală cu punctul critic de 135/85 mm Hg pentru BP sistolică şi diastolică, aparatul afişează simbolul pentru continuarea măsurării împreună cu simbolul pentru hipertensiune, reamintindu-vă să luaţi o altă perioadă de măsurare de 3 zile pentru a vă stabili mărimea presiunii arterială. În cazul în care se afişează simbolul pentru continuarea măsurării, recomandăm să vă măsuraţi presiunea arterială timp de încă 3 zile pentru a obţine nivelul obişnuit al acesteia. Pe durata celor 3 zile ale sesiunii de măsurare a presiunii arterială, nu folosiţi WatchBP Home S în comun cu alte persoane.

Simbolul pentru prezentare de urgenţă la medic – În cazul în care valoarea medie a presiunii arterială, sistolice sau diastolice, măsurată în cele 3 zile continuă să depăşească 135/85 mm Hg, se declanşează simbolul pentru prezentare de urgenţă la medic. Acest lucru se întâmplă când butonul M este apăsat pentru a se afişa valorilor  măsurate. Vă reaminteşte să consultaţi medicul.

 

Date importante despre fibrilatia atrialã (AFIB)
Ce este fibrilatia atrialã (AFIB)?
În mod normal, inima se contracta si se relaxeaza în mod regulat.
Anumite celule din inima dumneavoastra produc semnale electrice care o determina sa se contracte si sa pompeze sânge. Fibrilatia atriala apare atunci când în cele doua camere superioare ale inimii, numite atrii, sunt prezente semnale electrice rapide, dezorganizate, care provoaca contractii neregulate ale acestora (adica fibrilatie). Fibrilatia atriala este cea mai comuna forma de aritmie cardiaca sau tulburare de ritm. De multe ori nu se resimt simptome, fapt care duce la cresterea riscului de atac cerebral. De aceea aveti nevoie de ajutorul unui medic pentru a tine problema sub control.
Cum îmi afecteazã AFIB familia sau pe mine?
Persoanele cu fibrilatie atriala sunt de 5 ori mai expuse riscului de atac cerebral. Posibilitatea de a face atac cerebral creste dupa vârsta, screening-ul pentru AFIB este recomandat persoanelor de peste 65 ani. Se recomanda de asemenea persoanelor sub 50 ani cu hipertensiune arteriala, diabet, insuficienta coronariana, sau care au suferit deja un atac cerebral. Diagnosticarea timpurie, urmata de un tratament adecvat pot reduce semnificativ riscul de atac cerebral.
Screening-ul pentru AFIB nu se recomanda tinerilor, deoarece poate genera rezultate fals pozitive si, în consecinta anxietate inutila. În plus, riscul de atac cerebral în cazul tinerilor cu AFIB este relativ mai scazut decât în cazul persoanelor mai în vârsta.

Factori de risc pe care îi puteti controla
Atât tensiunea arteriala cât si AFIB sunt factori de risc considerati «controlabili» în cazul atacului cerebral. A-ti cunoaste tensiunea arteriala si a afla daca ai sau nu AFIB este primul pas în prevenirea proactivă a atacului cerebral.

 

Masurarea tensiunii arteriale cu acest instrument
Tineti seama de urmatoarea lista de verificare pentru o masurare sigura
1. Evitati orice fel de activitate, mâncatul sau fumatul imediat înainte de masurare.
2. Stati jos cel putin 5 minute înainte de masurare si relaxati-va.
3. Întotdeauna masurati la aceeasi mâna (în mod normal stânga). Se recomanda ca, la prima vizita, medicul sa faca câte o masurare la fiecare brat, pentru a stabili la care va face masuratorile pe viitor. Acesta ar trebui sa fie bratul unde tensiunea este mai mare.
4. Scoateti articolele de îmbracaminte care va strâng bratul superior. Pentru a evita strângerea, mânecile camasilor nu trebuie suflecate - acestea nu interfereaza cu manseta daca stau lejer.
5. Asigurati-va întotdeauna ca manseta pe care o folositi are dimensiunea potrivita (indicata pe manseta).

 • Fixati manseta bine, dar nu prea strâns.
 • Verificati ca manseta sa fie cu 2 cm deasupra cotului dvs.
 • Semnul de pe manseta care indica artera (o linie de cca 3 cm) trebuie sa vina în prelungirea arterei de pe partea interioara a bratului.
 • Sprijiniti-va bratul astfel încât sa fie relaxat.
 • Verificati ca manseta sa fie la aceeasi înaltime cu inima dvs.Specificaţii tehnice
Temperatura de funcţionare: 10 - 40°C , 15 - 90% umiditate relativă maximă
Temperatura de păstrare: -20°C până la 55°C / 15 - 90% umiditate relativă maximă
Greutate: 412 g (inclusiv bateriile)
Dimensiuni: 154 x 94 x 40 mm
Metoda de măsurare: Oscilometrică
Domeniu de măsurare: 30 - 280 mmHg – presiune arteriala / 40 - 200 bătăi pe minut – puls
Afişarea presiunii în manşetă: Domeniu: 0 - 299 mm Hg / Rezoluţie: 1 mm Hg /
• Precizia statică: presiune între ± 3 mm Hg sau 2% din valoarea peste 200 mm Hg
• Precizia pulsului: ± 5% din valoarea afişată
Sursa de alimentare: Baterii alcaline 4 x 1,5 V; format AA / Adaptor de alimentare DC 6 V, 600 mA (opţional)
Declaraţie de conformitate: Aparatul corespunde cerinţelor normelor privind tensiometrele non-invazive: EN 1060-1, EN 1060-3, EN 1060-4, IEC 60601-1, IEC 60601-1-2
Compatibilitate electromagnetică: Aparatul se conformează prevederilor standardului CEI 60601-1-2
Acesta satisface prevederile Directivei UE 93/42/CEE privind dispozitivele medicale clasa a II-a.

Descarca manual de utilizare Microlife A150 AFIB

Producator: Microlife, Elvetia

Garantie: 5 ani

WatchBP Home S - Tensiometru de brat automat, AFIB, validat clinic, 5 ani garantie

Scrieţi comentariul
Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.
Inchide definitiv Advert Special Offer