Producători
 
Coşul meu
0 obiecte
 
  • Analizoare corporale

  • Aparate aerosoli

  • Tensiometre Digitale

Despre LineMed

www.LineMed.ro

aparatura medicala si produse de ingrijire cu utilizare la domiciliu.

Acordam o deosebita importanta sanatatii si dorim ca in fiecare casa sa existe produsele necesare mentinerii si imbunatatirii acesteia. Am selectat cu atentie gama de produse pentru un stil de viata sanatos si echilibrat pentru orice familie.

Va
oferim o gama diversificata de produse de care poate beneficia intreaga familie in functie de necesitati si resurse:  aparate aerosoli / nebulizatoare, cantare / aparate pentru determinarea compozitiei corporale, umidificatoare, electrostimulatoare, electrocardiografe portabile, produse pentru incontinenta, glucometre, pedometre, tensiometre digitale de brat si incheietura, tensiometre aneroide, termometre digitale si cu infrarosu, produse de ingrijire, de masaj si recuperare, de testare, produse pentru igiena orala, periute de dinti electrice cu vibratii sonice, dispozitive ortopedice, incaltaminte ortopedica, sisteme de siguranta si monitorizare pentru copii, perne si paturi electrice, produse pentru alaptare, cutii pentru medicamente, produse de ingrijire cosmetica, toalete ecologice portabile, cani filtrante de apa si filtre aferente, cadite hidromasaj, accesorii aparatura medicala etc.

Distribuim produse apartinand unor brand-uri renumite pentru siguranta, protectie si calitate.
Livrarea se face pe tot teritoriul tarii la un cost unic de transport, iar produsele distribuite sunt insotite de certificat de garantie si manual de utilizare in limba romana.

 

LineMed.ro - Distribuitor Omron, Hartmann, MicroLife, Fora, Achtung / TaiDoc, Thetford, Laica, A&D Medical, Mebby, Lanaform, Joycare, Medifit, Innofit, Nissei, Little Doctor, BioNette, Koch, etc

 

distribuitor-autorizat-hartmann distribuitor-autorizat-omron distribuitor-autorizat-microlife
distribuitor-autorizat-nissei http://www.linemed.ro/little-doctor Distribuitor autorizat Thetford
Distribuitor autorizat innofit Distribuitor autorizat Joycare Distribuitor autorizat medifit
distribuitor-autorizat-Lanaform Distribuitor autorizat Fora Distribuitor autorizat Laica
  distribuitor autorizat A&D Medical  
     
     www.LineMed.ro - Aparatura medicala si produsele pentru ingrijire la domiciliu!

Inchide definitiv Advert Special Offer