Producători
 
Coşul meu
0 obiecte
 
  • Toalete portabile Thetford

Aparat de ambalare in vid Laica VT3117 - compresor 110W, operare "touch"

Aparat de ambalare in vid Laica VT3117 - compresor 110W, operare "touch"
Click pentru mărire
Preţ: 390 RON
Stoc: In stoc furnizor
Model: VT3117
Producător: Laica
Rating Mediu: Fără Rating

Aparat de ambalare in vid Laica VT3117 - pentru pastrarea alimentelor cat mai proaspete

 

TABEL-comparativ-Aparate-vidat-alimente-Laica.pdf

Ambalarea in vid - descrierea procedeului

Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.

Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.

In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.

 

CUMPARA si ACCESORII VIDARE

Aparat vidare alimente Laica VT3117

Avantajele ambalarii alimentelor in vid:

  • Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori;
  • Economiseste spatiu in frigider;
  • Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.

 

Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid:

Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupa ambalare in vid
Carne 4-5 luni 15-20 luni
Peste 3-4 luni 12 luni
Legume 10 luni 18-24 luni

 

Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupa ambalare in vid
Carne cruda 2-3 zile 6-9 zile
Peste proaspat 1-3 zile 4-5 zile
Vanat 2 zile 6 zile
Salam feliat 4-6 zile 22 zile
Salam 7-14 zile 25-40 zile
Cascaval 6-20 zile 25-60 zile
Legume 1-4 zile 8-10 zile
Fructe 5-8 zile 10-14 zile
Paste/Orez/Lasagna 2-3 zile 6-9 zile
Carne gatita 3-4 zile 10-15 zile
Dulciuri, deserturi 5 zile 18-20 zile

 

Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupa ambalare in vid
Paine 2 zile 6-8 zile
Biscuiti 4-5 luni 12 luni
Paste/orez 6 luni 12 luni
Faina 4 luni 12 luni
Cafea 3 luni 12 luni
Ceai 5 luni 12 luni
Fructe uscate 4 luni 12 luni

 

Descrierea aparatului de vacuum Laica VT3117

Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat Laica VT3117.

Aparatul de vidat Laica VT3117 absoarbe aerul din produsele alimentare si apoi le inchide ermetic.

Laica VT3117 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere.

Aparat-ambalare-vid-Laica-VT3117-caracteristici

Utilizarea aparatului:

  • Tasta “ASPIRAZIONE”: apăsaţi această tastă pentru a selecta puterea de aspirare a aparatului în funcţie de tipul de aliment pe care trebuie să îl ambalaţi: aspirare "NORMALE" (“NORMALĂ”): potrivită pentru toate celelalte tipuri de alimente; aspirare “DELICATA” (“DELICAT”): potrivită pentru alimente delicate şi fragile cum ar fi fructele şi legumele.
  • Tasta "ALIMENTI" (“ALIMENTE”): apăsaţi această tastă pentru a selecta timpul de sigilare al aparatului în funcţie de tipul de aliment pe care trebuie să îl ambalaţi: alimente "SECCHI" (“USCATE”): cum ar fi pâinea, pastele, biscuiţii şi produse similare care necesită un timp de sigilare redus; alimente "UMIDI" (“UMEDE”): cum ar fi fructele, legumele etc., toate alimentele care conţin lichide şi au un grad înalt de umiditate şi necesită prin urmare un timp de sigilare mai mare.
  • Tasta “SALDA”: dacă apăsaţi această tastă aparatul va efectua sigilarea; se blochează aspirarea aerului şi punga este sigilată în mod automat.
  • Tasta “AUTO”: dacă apăsaţi această tastă maşina va efectua automat ciclul de aspirare şi sigilare a pungii.
  • Tasta “STOP”: dacă apăsaţi această tastă când maşina este în funcţiune, veţi opri funcţia selectată anterior.

 

Aparat-vidare-alimente-Laica-VT3117-capacitate

  • Compresorul are o capacitate maxima de 12 litri/minut.
  • Putere de aspirare: ~800 mbar.
  • Presiune de vacuum variabila: normala sau delicata.
  • Poate vida hrana umeda si alimente uscate.

 


Specificatii tehnice

  • debit de aer 12 l/min;
  • putere compresor 110W;
  • presiune de vacuum ajustabila;
  • putere de aspirare -800 mbar;
  • alimentare la priza;
  • dimensiuni L= 35.5, W= 14.6, D= 7.6 cm;
  • greutatea: 1,2 kg;
  • latime maxima punga/rola 28 cm.

 

Continut pachet

  • aparat de vidat Laica VT3117
  • 5 pungi (20 x 30 cm)
  • o rola (20 x 200 cm)
  • certificat de garantie (2 ani)
  • manual de utilizare in limba romana

Aparat vidare alimente Laica VT3117 linemed

 

Aparatul de vidat Laica se poate folosi cu orice pungi sau role Laica, latimea maxima a pungii fiind 28 de cm.

 

pungi-role-vidare-vacuum-pentru-aparat-vidat

 

 

Producator: Laica

Garantie: 2 ani

Aparat de ambalare in vid Laica VT3111

Scrieţi comentariul
Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Aparat de ambalare in vid Laica VT3117 - compresor 110W, operare "touch"
Click pentru mărire
Aparat de ambalare in vid Laica VT3117 - compresor 110W, operare "touch"
Click pentru mărire
Aparat de ambalare in vid Laica VT3117 - compresor 110W, operare "touch"
Click pentru mărire
Aparat de ambalare in vid Laica VT3117 - compresor 110W, operare "touch"
Click pentru mărire
Inchide definitiv Advert Special Offer