Producători
 
Coşul meu
0 obiecte
 
  • Suport Linemed (contact)

  • Suport Linemed (contact)

  • Distribuitor autorizat OMRON

  • Distribuitor autorizat Microlife

  • Distribuitor autorizat aparatura medicala Hartmann

  • Tensiometre A&D Medical

  • Dispozitive medicale Laica

  • Termometre si Higrometre Koch

  • Distribuitor autorizat Fora

  • Paturi electrice Innofit

  • Distribuitor autorizat Joycare

  • Distribuitor autorizat Medifit

  • Distribuitor autorizat Little Doctor

  • Importator oficial Thetford

  • Tensiometre japoneze Nissei

  • Aparatura medicala Lanaform

Aparat de ambalare in vid Laica VT3111, compresor 110 W

Aparat de ambalare in vid Laica VT3111, compresor 110 W
Click pentru mărire
Preţ: 360 RON
Stoc: In stoc furnizor
Model: VT3111
Producător: Laica
Rating Mediu: 5 din 5 Stele!

Opţiuni Disponibile:
Optiuni achizitie:

Aparat de ambalare in vid Laica VT3111 - pentru pastrarea alimentelor cat mai proaspete

 

TABEL-comparativ-Aparate-vidat-alimente-Laica.pdf

 

Ambalarea in vid - descrierea procedeului

Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.

Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.

In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.

 

Avantajele ambalarii alimentelor in vid:

  • Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori;
  • Economiseste spatiu in frigider;
  • Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.

Aparat-ambalare-in-vid-Laica-VT3111-deschis

Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid:

Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupa ambalare in vid
Carne 4-5 luni 15-20 luni
Peste 3-4 luni 12 luni
Legume 10 luni 18-24 luni

 

Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupa ambalare in vid
Carne cruda 2-3 zile 6-9 zile
Peste proaspat 1-3 zile 4-5 zile
Vanat 2 zile 6 zile
Salam feliat 4-6 zile 22 zile
Salam 7-14 zile 25-40 zile
Cascaval 6-20 zile 25-60 zile
Legume 1-4 zile 8-10 zile
Fructe 5-8 zile 10-14 zile
Paste/Orez/Lasagna 2-3 zile 6-9 zile
Carne gatita 3-4 zile 10-15 zile
Dulciuri, deserturi 5 zile 18-20 zile

 

Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupa ambalare in vid
Paine 2 zile 6-8 zile
Biscuiti 4-5 luni 12 luni
Paste/orez 6 luni 12 luni
Faina 4 luni 12 luni
Cafea 3 luni 12 luni
Ceai 5 luni 12 luni
Fructe uscate 4 luni 12 luni

 

Descrierea aparatului de vacuum Laica VT3111

Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat Laica VT3111.

Aparatul de vidat Laica VT3111 absoarbe aerul din produsele alimentare si apoi le inchide ermetic.

Laica VT3111 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere.

 

Utilizarea aparatului:

  • Butonul ”AUTOMATICO” de pornire. Prin apasarea acestui buton dispozitivul realizeaza automat vidarea si sigilarea pungilor.
  • Butonul ”SALDA” de sigilare. Prin apasarea acestui buton dispozitivul realizeaza sigilarea (functia de sigilare a pungilor), in cazul utilizarii rolelor.
  • Butonul ”STOP” de oprire. Prin apasarea acestui buton este oprita aspirarea aerului.
  • Indicatorul luminos indica functionarea.

Operatiunile de vidare (butonul automatico) si sigilare (butonul salda) sunt separate si actionate manual prin apasarea butonului corespunzator.

Gradul de vidare poate fi controlat prin oprirea procesului de vidare.

Compresorul are o capacitate maxima de 9 litri/minut.

Putere de aspirare: 750 mbar.

Aparatul de vidat Laica VT3111 are in pachet 10 pungi pt alimente de dimensiune 22 cm x 30 cm.

VT3111-automat

Specificatii tehnice

  • capacitate max 9 l/min;
  • putere compresor: 110W;
  • alimentare la priza;
  • dimensiuni 9 x 15 x 36 cm;
  • greutatea: 1,3 (kg).

 

Continut pachet

  • aparat de vidat Laica VT3111
  • 10 pungi (22 x 30 cm)
  • certificat de garantie (2 ani)
  • manual de utilizare in limba romana

 

Aparatul de vidat Laica se poate folosi cu urmatoarele consumabile:

Pungi pt. vidare alimente - 20x28 cm (20 buc./pachet);

Pungi pt. vidare alimente - 28x36 cm (50 buc./pachet);

Role pt vidare alimente - 28x300 cm (2 buc/pachet).

pungi-role-vidare-vacuum-pentru-aparat-vidat

Termen de garantie: 2 ani

Producator: Laica - Italia

Aparat de ambalare in vid Laica VT3111

Scrieţi comentariul
Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Aparat de ambalare in vid Laica VT3111, compresor 110 W
Click pentru mărire
Aparat de ambalare in vid Laica VT3111, compresor 110 W
Click pentru mărire
Aparat de ambalare in vid Laica VT3111, compresor 110 W
Click pentru mărire
Inchide definitiv Advert Special Offer